Forlot vraket bil etter ulykke:

Bileieren blåste rødt på alkohol men nekter for å ha kjørt bilen i grøfta

Politiet har funnet eieren, men han sier noen andre kjørte av veien utenfor Molde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Nordmøre og Romsdal politidistrikt har hele søndag jobbet med å slå fast hvem som har kjørt bilen som havnet i grøfta ved Eikrem i Molde søndag morgen.

Meldingen om utforkjøringen kom fra en turgåer som hadde oppdaget bilen forlatt i grøfta. Ifølge Romsdals Budstikke trodde politiet først at bilen var uregistrert, men søndag ettermiddag opplyser politiet at de har sporet opp eieren etter å ha funnet et registreringsskilt på stedet.

– Vi har kommet i kontakt med bileieren, men hvem som har kjørt bilen er ikke helt avklart. Det vil kanskje etterforskningen avdekke, sa operasjonsleder Korman Garshol til TV 2 søndag ettermiddag.

For bileieren nekter for å ha kjørt bilen. Han legger skylden på en annen person, som også nekter. Bileieren blåste rødt på alkometeret da politiet oppsøkte ham, og politiet i Nordmøre og Romsdal tror søndag kveld at de vet hvem som har kjørt.

– Vi tror det er eieren som forsøker å legge skylde på noen andre, og vi har ingen grunn til å tro at det var den andre personen som satt bak rattet, sier operasjonsleder Frode Gjørsund.

Bileieren er knyttet til et firma, og ifølge sjefen for firmaet ringte bileieren og fortalte om ulykken. Han skal da ha fortalt at et punktert dekk førte til at bilen havnet i grøfta...