SKADD: En gutt i tenårene er sendt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Observatoriegata i Oslo lørdag kveld. En annen tenåringsgutt er pågrepet.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SKADD: En gutt i tenårene er sendt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Observatoriegata i Oslo lørdag kveld. En annen tenåringsgutt er pågrepet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Tenåring knivstukket i Oslo 

En annen tenåringsgutt er pågrepet etter hendelsen i Observatorietgata i Oslo. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk melding om at en person var blitt knivstukket i Oslo like før klokken 21.30 lørdag kveld. 

En gutt i tenårene er sendt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Observatoriegata. En annen tenåringsgutt er pågrepet.

– Fornærmede er knivstukket i buk og lår, skadeomfanget er ukjent. En gjerningsmann ble pågrepet ikke langt unna åstedet da han var på vei bort. Han er kjørt til arresten, sier operasjonsleder Christian Krohn Engseth til NTB.

Det er uklart hvor skadet personen er. Etter det operasjonslederen kjenner til, er han ikke livstruende skadd.

Politiet driver nå både teknisk og taktisk etterforskning på stedet. Det ble blant annet gjort søk etter kniven med hund.

Knivstikkingen skjedde utendørs, ved et busstopp i Observatoriegata på Frogner i Oslo. Motivet for knivstikkingen er ikke kjent.

NTB / TV 2