Meat Loaf opptrer under valgkampanjen til republikanernes kanditat, Mitt Romney i oktober, 2012. FOTO: EMMANUEL DUNAND / SANPIX
Meat Loaf opptrer under valgkampanjen til republikanernes kanditat, Mitt Romney i oktober, 2012. FOTO: EMMANUEL DUNAND / SANPIX

Meat Loaf (68) blødde fra halsen på scenen

Midt under konserten i Australia gikk det galt for 68-åringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var under en konsert i Australia den amerikanske artisten Meat Loaf (67) helt plutselig fikk vondt i halsen og begynte å blø ukontrollert, skriver Contact music.

Meat Loaf er kjent for å gi alt på scenen og synge for full hals. Her er han sammen med Alice Cooper på etgolf-arrangemet i Palm Springs, januar, 2008.  FOTO: DANE ANDREW / SCANPIX
Meat Loaf er kjent for å gi alt på scenen og synge for full hals. Her er han sammen med Alice Cooper på etgolf-arrangemet i Palm Springs, januar, 2008. FOTO: DANE ANDREW / SCANPIX

– Jeg varmet opp, og det som skjedde artet seg som når du skjærer grønnsaker og man kutter seg i fingeren, det kom masse blod. Det bare rant blod fra halsen min, sier Meat Loaf til Billboard.

Stemmebånd

Anledningen til blødningen skyldtes stemmebåndene. Meat Loaf har gjennomført operasjoner tre ganger men fullførte heltemodig hele turnéen i Australia. 

– Jeg ga dem alt jeg hadde og mer. Når du er 26 år har din stemme en spesiell klang. Når du er 68 har ikke stemmen den klangen lenger. Adele avlyste en hel turné på grunn av blødende stemmebånd. Jeg gjennomførte en helt turné i Australia, sier Meat Loaf.

Ny plate

Nå har stemmen til Meat Loaf bedret seg og han jobber med nytt materiale. Han slipper en ny plate i høst med tittel «Original Album Classics».

Meat Loaf er artistnavnet til Marvin Lee Aday. Han er mest kjent for albumet «Bat Out Of Hell» fra 1977 som er et av de mestselgende album gjennom tidene. Han har solgt over 34 millioner plater.