Kronprinsesse Victoria, datteren Estelle Silvia Ewa Mary og prins Daniel gleder seg til å bli fire i mars. Foto: Instagram
Kronprinsesse Victoria, datteren Estelle Silvia Ewa Mary og prins Daniel gleder seg til å bli fire i mars. Foto: Instagram

Kronprinsesse Victoria venter sitt andre barn

Det melder Kungahuset på Instagram i kveld. Kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter barn i mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kronprinsesse Victoria (38) og ektemannen prins Daniel (41) venter sitt andre barn. Fødselen beregnes å skje i mars 2016. 

Det var det svenske kongehuset selv som kom med den glade beskjeden om familieforøkelsen på Instagram fredag kveld.

– Det er veldig hyggelig og gledelig informasjon som vi har valgt å legge ut i sosiale medier. Hele familien er informert og alle er selvfølgelig veldig glade, sier hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren til Expressen.

I kveld er det representasjonsmiddag på Kungliga slott i Stockholm med riksdagsmedlemmer på plass og andre svenske celebriteter. Graviditeten blir nok et stort samtaleemne rundt middagsbordet under Sverigemiddagen.

– Veldig hyggelige nyheter fra Stockholm i kveld. Og kanskje ikke helt uventet denne gang. Det har vært spekulasjoner om dette en stund - og nå kom endelig bekreftelsen. Veldig gledelig for Victoria og Daniel, som aldri har lagt skjul på at de har ønsket å gi datteren Estelle en liten søster eller bror. Og hyggelig for Sveriges kongepar, som nå får nok et barnebarn, sier kongehusekspert Kjell Arne Totland til TV 2.