Real Madrid-president: – United-styret mangler erfaring

Real Madrid-presidenten skylder på trege Manchester United. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United og Real Madrid fortsetter med å skylde på hverandre etter at overgangen til David de Gea gikk i vasken.  

Tirsdag kom Real Madrid med sin versjon av hva som gikk galt og hvorfor overgangen har utviklet seg til en skandale. United fikk skylden, men senere på kvelden kom Manchester United med sitt svar på Reals påstander der de la skylden på spanjolene.

De spanske gigantene på sin side, fortsetter å stå på sitt og mener det er United-styrets manglende erfaring som er årsaken.  

Mangler erfaring
I et intervju med spansk radio gikk Real-president Florentino Perez hardt ut mot den engelske klubben og hevder det var den manglende erfaringen som gjorde at det tok åtte timer før de fikk tilbake papirene som var sendt til Manchester United. 

– Det er veldig uheldig og jeg vil ikke legge skylden på noen, men vi forstår ikke hvorfor det tok så lang tid å sende tilbake papirene eller hvorfor de først bestemte seg for å forhandle når det var tolv timer igjen av overgangsvinduet, sier Perez til Cadena SER ifølge The Mirror.  

Og fortsetter:  

– Jeg sier ikke at de hadde skumle hensikter. Jeg tror bare de mangler erfaring. Det samme skjedde jo med Coentrao og Herrera. Jeg hadde en følelse om at vi ikke kom til å få det i orden i tide fordi jeg husket hva som skjedde med Coentrao, sier han videre. 

Det var på Deadline Day i september 2013 var Fabio Coentrao mer eller mindre klar for United, men problemer med faksmaskinen gjorde at det ikke ble noe overgang på portugiseren.

Har ønsket de Gea lenge
I radiointervjuet forteller Perez videre at klubben hadde sett seg ut David de Gea som Iker Casillas erstatter for lenge siden. 

– Vi bestemte oss for over ett år siden at den fremtidige erstatteren for Casillas var de Gea. Så signerte Keylor Navas for oss og vi var veldig fornøyd med ham, men vi hadde allerede en avtale med de Gea, forteller han.  

– Jeg vet ikke hva som kommer til å skje nå, fordi det har gått så liten tid. Jeg har heller ikke snakket med ham, (de Gea) men Jose Angel Sanchez har. Han er veldig skuffet fordi han gledet seg veldig til å bli Real Madrid-spiller. 

Foreløpig er det ingen som vet hva som skjer med David de Gea når han kommer tilbake til Manchester fra landslagssamling. En talsmann for Manchester United gikk torsdag ut og avkreftet ryktene om at Louis van Gaal kom til å la keeperen sitte på benken frem til han signerer en ny kontrakt for klubben. 

– Det er bare tull. Laget vil bli tatt ut etter prestasjoner, sier United-representanten.