Fotballryktene: – Mourinho stoppet Chelsea-salg i siste liten

Og PSG skal på stjernejakt. Her er siste nytt fra overgangsverdenen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag kveld stengte overgangsvinduet i England. Dagen før stengte det i mer eller mindre resten av Europa, og dermed er det fire lange måneder til neste gang klubbene kan gå amok med sjekkheftene.

Men fortvil ikke! Ryktene om hvilke spillere som kommer til å skifte beite i januar, er allerede i anmarsj, og hver dag – resten av året – får du siste nytt fra ryktebørsen på TV2.no!

PS! Som ventet kommer det – i dagene etter at vinduet er stengt – mye rykter om hvordan ting egentlig gikk for seg i forbindelse med flere av overgangene, og ventelig er dette med på å prege ryktebørsene i de utenlandske avisene.

Manchester United betalte 550 millioner kroner for å hente Anthony Martial til England, skriver Daily Mail. 19-åringen var visstnok høyaktuell for flere europeiske storklubber, deriblant Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City og Chelsea, men da Louis van Gaal overtalte styreformann Ed Woodward til å legge 450 millioner kroner på bordet, trakk de andre seg unna. Også verdt å merke seg er at hvis Martial lykkes i United, kan overgangssummen stige til 750 millioner kroner – som følge av ulike klausuler i avtalen mellom klubbene.

Kanskje ikke akkurat et rykte, men Mirror skriver i hvert fall at Louis van Gaal har bestemt seg for å gi David de Gea en ny start i Manchester United. Overgangen til Real Madrid strandet, og nå står United og de spanske gigantene igjen som mer eller mindre tomsinger! Offeret heter David de Gea, som bare har ti måneder igjen av kontrakten sin med de rødkledde fra Manchester, men ifølge Mirror skal styreformann Woodward og co ha tilbudt keeperen en ny og forbedret kontrakt – som vil sikre spanjolen en ukelønn på 2,5 millioner kroner.

Zlatan Ibrahimovic ble værende i Paris Saint-Germain, tross flere rykter og spekulasjoner om at den svenske superstjernen kom til å forlate den franske klubben i sommer. Nettstedet Caughtoffside.com skriver nå at dette etter all sannsynlighet blir 33-åringens siste sesong i Frankrike, og at PSG planlegger et gigantkjøp neste sommer for erstatte ham. Caughtoffside spekulerer i navn som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, og hvem vet? Kanskje er de to driblefantene lystne på nye utfordringer? PSG ser i hvert fall mot himmelen og stjernene.

Eks Lyn-spiller John Obi Mikel var på vei fra Chelsea til Besiktas like før vinduet stengte. Klubbene var enige, Mikel var enig med tyrkerne – men i tolvte time skal Chelsea-manager José Mourinho ha stoppet overgangen, skriver Sportsvibe.co.uk. Mikel var på banen i bare 18 av Chelseas Premier League-kamper forrige sesong, og både Fàbregas, Matic og Ramires virket å være foran nigerianeren i køen.

Se en rystet Mourinho i videovinduet øverst!

Og kanskje hadde Juventus' Paul Pogba noe med José Mourinhos Mikel-nekt å gjøre? Ifølge Squakwka takket nemlig Juventus nei til et Chelsea-bud pålydende 750 millioner kroner for den franske midtbanespilleren. Men med Pirlo, Tévez og Vidal borte, tok ikke Juventus sjansen på å kvitte seg med enda en stjerne.