FUNNET DØD: En person ble funnet død i en bil på Sollihøgda sent torsdag kveld. FOTO: GORM RØSETH/ TV 2
FUNNET DØD: En person ble funnet død i en bil på Sollihøgda sent torsdag kveld. FOTO: GORM RØSETH/ TV 2

Død person funnet i bil ved Sollihøgda

En person er funnet død i en bil på en rasteplass ved E16 på Sollihøgda torsdag kveld. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet ble tidlig natt til fredag ferdig med undersøkelsene på stedet der en mann ble funnet død i en bil på Sollihøgda i Buskerud.

– Det er foreløpig ikke noe som tyder på at det er noe straffbart som ligger bak, men vi undersøker foreløpig dette som et mistenkelig dødsfall. Det er en del undersøkelser vi må gjøre før vi kan konkludere endelig, sier etterforskningsleder Christian Berge ved Nordre Buskerud politidistrikt til VG.

Det var en tilfeldig forbipasserende som like etter klokka 21 torsdag kveld oppdaget den døde personen som satt i en parkert bil på en rasteplass ved E16 på Sollihøgda. Den døde ble funnet på en rasteplass ved nordgående retning på E16, like etter Nestunnelen.

Det er foreløpig ikke konkludert med hva som har skjedd, og politiet utelukker ikke at det er dreier seg om et selvmord.

Bilen den døde personen satt i, er en utenlandskregistrert varebil. Åstedet var ferdig undersøkt av kriminalteknikere i 2-tiden. Da ble avdøde også hentet av et begravelsesbyrå.
Ifølge Væråmoen var det ingen ytre tegn som kunne tyde på at avdøde hadde vært utsatt for vold eller blitt påført skade. (©NTB)