Adelén: – Alle inviterer meg på middag

Skal vi danse-aktuelle Adelén (18), som nylig har flyttet hjemmefra, forteller at mange er bekymret for om hun klarer seg alene i leiligheten i Oslo. Se bilder av kjendisene på musikkfest her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag kveld inviterte plateselskapet Sony Music til fest i Nydalen i Oslo. 

Se bilder fra kjendisene på den røde løperen i toppen av saken. 

Adelén: – Alle inviterer meg på middag

En av artistene på den røde løperen var artist Adelén Rusillo Steen (18), som nylig flyttet hjemmefra for første gang. Hun forteller at hun trives godt med å bo alene. 

– Det går overraskende bra. Jeg klarer meg fint. Jeg har endelig begynt å få en rutine på livet i Oslo. Nå har jeg begynt å lage mat selv, forteller Adelén til TV 2.

– Men alle inviterer meg på middag, så kanskje de er redde for at jeg ikke får i meg nok mat, legger hun spøkefullt til. 

Denne høsten er hun deltaker i Skal vi danse. Under forrige ukes premiere fikk hun flest dommerpoeng, og nå er hun utpekt som favoritt i konkurransen.

– Jeg synes ikke det er positivt å være favoritt. Det er gøy med gode tilbakemeldinger, men samtidig føler jeg et press på at jeg må prestere bedre. Også er jeg redd for at folk ikke skal stemme på meg, sier Adelén. 

NYTT PAR: Martin Bjercke, bedre kjent som CLMD, og hans nye kjæreste Alexandra Backstrøm. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
NYTT PAR: Martin Bjercke, bedre kjent som CLMD, og hans nye kjæreste Alexandra Backstrøm. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
PÅ FEST: Bjørn Eidsvåg. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
PÅ FEST: Bjørn Eidsvåg. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures

Høsten er travel for 18-åringen, som også jobber i studio med ny musikk.

– Jeg har lite tid til venner. Men heldigvis har jeg fått mange nye venner i Skal vi danse, sier hun. 

Viste fram kjæresten

DJ Martin Bjercke (27), bedre kjent som CLMD, dukket opp med ny kjæreste på den røde løperen. Hans utkårede er Alexandra Backstrøm, som i 2013 var Norges Miss World-kandidat. 

– Ja, vi er sammen, sier Martin til TV 2 da de ankommer festen.

– Jeg gleder meg til å feste med gode kolleger og kjentfolk. Denne festen er en hyllest til Sony, som har gjort så mye for meg og min karrière. Det er gøy å kunne slå ut håret med folk man ellers jobber profesjonelt med, sier Martin. 

For fem måneder siden ble det kjent at det var slutt mellom Martin og artist Sandra Lyng Haugen (28). De to hadde et avstandsforhold, hvor Martin var i Los Angeles, mens Sandra befant seg i Oslo. Paret viste seg sammen for første gang på Spellemannprisen i januar 2014. 

Eidsvåg skulle avslutte tidlig

Bjørn Eidsvåg (61) dukket også opp på den røde løperen. Til TV 2 kan han fortelle at han ikke bruker å være den siste som forlater slike fester. 

– Festen bruker å ta av etter at jeg har dratt, sier han. 

Programleder Ida Fladen (29) var spent på festens underholdning.

– Jeg håper at Karpe Diem skal opptre. Jeg er stor Karpe-fan, sier Ida.

Maria Haukaas Mittet (36), som for tiden er aktuell som en av deltakerne i NRK-programmet Stjernekamp, gledet seg til fest.

– Men jeg kan ikke ta den helt ut, siden det kun er to dager til Stjernekamp. Slike fester bruker å vare til langt ut på natt, for musikere er jo ikke akkurat kjent for å spytte i glasset, sier hun. 

Se flere bilder fra Sony-festen i toppen av saken.