VIKTIG MANN: Gareth Bale feirer vinnermålet mot Belgia i Cardiff. FOTO: DAVID DAVIES /
VIKTIG MANN: Gareth Bale feirer vinnermålet mot Belgia i Cardiff. FOTO: DAVID DAVIES /

Rekdals oddstips: EM-Kvalifisering

Sjekk hvilke kamper Kjetil Rekdal håndplukket fra Langoddsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

BELGIA - BOSNIA-HERCEGOVINA (EM-KVAL) H: 1,45 U: 3,70 B: 5,50
Gruppe B, kampen spilles i Brussel. Belgia tapte 0-1 for Wales i Cardiff sist, og holder med det andreplassen i gruppa to poeng foran Israel og Kypros. Belgia vil seile opp som en av mesterskapsfavorittene i Frankrike neste år, men først må de kvalifisere seg. Første møte mellom disse lagene endte 1-1, men Bosnia fremstår ikke som råsterke. De tok en fin 3-1 seier over Israel sist, og vant 3-0 over Andorra før det, men Israel er veldig variable og Andorra er Andorra. Vincent Kompany er tilbake her, han var suspendert mot Wales. Damir Sadikovic er ute med karantene for Bosnia. Det er mye offensive krefter i begge disse lagene, så matchen ender neppe 0-0. Bosnia er svakere bakover, og Belgia er klare favoritter.

Spill TV 2 Premier League-manager!

KYPROS - WALES (EM-KVAL) H: 4,20 U: 3,20 B: 1,70
Gruppe B, kampen spilles i Nicosia. Meget jevnt i denne gruppa, hvor bare Andorra er ute av dansen. Wales topper med 14, Belgia er på andre med 11. Bare ett poeng skiller Kypros, Israel og Bosnia i kampen om tredjeplassen. Kypros har møtt lille Andorra to ganger, ellers startet de kvaliken med 2-1 seier over Bosnia. De tapte 1-2 for Wales i første møte, da spilte Wales hele andreomgangen med ti mann. Wales har en fremdragende kvalik, og slo Belgia 1-0 hjemme i juni. Matchvinner: Gareth Bale. Faktisk har Bale scoret fem av lagets åtte mål i kvaliken. Wales vil mangle Liverpools Joe Allen grunnet suspensjon, men han er etter sigende også skadet og må uansett stå over. Bale meldes spilleklar, mens Kypros-spiller Vincent Laban (M) må sone karantene.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

NEDERLAND - ISLAND (EM-KVAL) H: 1,28 U: 4,35 B: 7,75
Gruppe A, kampen spilles i Amsterdam. Guus Hiddink forlot Nederland-skuta på tredjeplass med fem poeng opp til Island. Nå er det et stjernespekket trenerteam med Danny Blind, Ruud van Nistelrooy og Marco van Basten som skal styre. Blind var assistenten til Hiddink, så det er noe kontinuitet. Nederlenderne har en høne å plukke med Island, Island topper altså gruppa med to poengs forsprang på Tsjekkia og fem poeng på Nederland etter Island slo begge to pluss Tyrkia i Reykjavik. Arjen Robben er utnevnt til lagkaptein foran Robin van Persie. Island mangler Verona-spiller Emil Hallfredsson på midtbanen grunnet skade. Nye trenere og ny giv skal sikre Nederland EM-sluttspill, og høstjakta starter nå. Dette blir tøft for Island, selv om de har vært fantastisk sterke i denne kvaliken.