TATT UT SAMMEN MED STJERNENE: Martin Ødegaard er registrert for spill i Mesterligaen med Real Madrid denne sesongen.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /
TATT UT SAMMEN MED STJERNENE: Martin Ødegaard er registrert for spill i Mesterligaen med Real Madrid denne sesongen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /

Ødegaard med i Mesterliga-troppen til Real Madrid

Kan få spille i Europas øverste klubbturnering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Ødegaard er plukket ut i Real Madrids Mesterliga-tropp. Det ble klart da Uefa offentliggjorde troppene til lagene i turneringen torsdag.

Den norske 16-åringen er én av fire spiller fra Real Madrid Castilla som er plukket ut i troppen. De øvrige fra Castilla er Abner, Marcos Llorente og Borja Mayoral. Ødegaard og Abner er registrert på A-listen.

Trener Rafael Benitez har plukket ut elleve midtbanespillere i troppen som inneholder 27 navn.

Real Madrid er trukket i gruppe med Malmö, Paris Saint-Germain og Sjakthar Donetsk.

Det er ventet at Ødegaard kommer til å fortsette å trene sammen med Real Madrids førstelag denne sesongen. Men kamphverdagen blir på Castilla.

– Jeg vil selvfølgelig spille så mye som mulig på A-laget, men jeg stresser ikke så mye med det. Det er gode spillere der og tøff motstand. Jeg fokuserer på å trene godt når jeg er med der, sier Ødegaard til TV 2.

Troppene til de store klubbene som skal delta i turneringen inneholder ikke de store overraskelsene, men det er verdt å merke seg at Manchester United har inkludert David de Gea i sin tropp. Keeperen var nærmest klar for Real Madrid på Deadline Day. Overgangen gikk imidlertid i vasken etter kluss med papirene. Begge klubbene skylder på hverandre for problemene.

En spiller som ikke får lov til å spille Mesterliga denne sesongen, er Chelseas nysignering Papy Djilobodji. Midtstopperen ble signert på overgangsvinduets siste dag, men er utelatt fra José Mourinhos Mesterliga-tropp.