<span data-lab-font-icon="icon-bullet" class="lab-font-icon icon-bullet"> </span>Steen Jensen langer ut på Facebook:

– Fagermo kan be Bob Bradley om et kurs i profesjonalitet

Ingebrigt Steen Jensen kommer med en bredside mot Dag-Eilev Fagermo. Odd-direktør Einar Håndlykken mener Stabæk-patrioten heller bør konsentrere seg om sin egen klubbs utfordringer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stabæk-nestor Ingebrigt Steen Jensen la ikke mye i mellom da han onsdag ettermiddag publiserte en post på Facebook der Odd-trener Dag-Eilev Fagermo fikk gjennomgå:

«Hva er det som gnager Dag Eiliv Fagermo i Odd? Først går han inn for å provosere Stabækfansen med sin oppførsel etter kampen på søndag på Nadderud, så presser han frem et "jeg var i nærheten av å nesten føle meg truet av dem" (som vel må bety at han følte seg 100% trygg), og til slutt kommer han jaggu med bombastisk kritikk i media av vårt salg av Adama Diomande. Alt dette i løpet av to dager!», skriver han og fortsetter:

«Skulle tro at han hadde nok med sin egen klubb - som ligger 6 poeng bak oss til tross for at han bruker dobbelt så mye penger, som ble utslått på ynkelig vis i cupens kvartfinale og som slapp inn 11 mål på to kamper i Europaliga-kvaliken - enda han har 29.000 talenter fra Telemark i A-lagstroppen sin. Kan noen i ledelsen for Odd vennligst be ham om å oppføre seg som en voksen mann? Ellers kan han be pent om et kurs i profesjonalitet hos Bob Bradley».

IKKE IMPONERT OVER FAGERMO OG ODD: Ingebrigt Steen Jensen. FOTO: Erlend Aas.
IKKE IMPONERT OVER FAGERMO OG ODD: Ingebrigt Steen Jensen. FOTO: Erlend Aas.

– Støtteerklæringene strømmer inn
Søndag kveld, etter kampen mellom Stabæk og Odd, gikk et knippe Stabæk-supportere til verbalt angrep på Fagermo.

Od-treneren var på vei fra stadion til spillerbussen da skjellsordene haglet, og 48-åringen innrømmet overfor TV 2 at han ikke var langt i fra å føle seg truet.

FACEBOOK-INNLEGGET: Her langer Steen Jansen ut mot Dag-Eilev Fagermo. Foto: Skjermdump
FACEBOOK-INNLEGGET: Her langer Steen Jansen ut mot Dag-Eilev Fagermo. Foto: Skjermdump

– Jeg var ikke langt i fra i føle meg truet. Og vi kommer nok til å sende en e-post til Norges Fotballforbund, sa Fagermo til TV 2.

Se video av hendelsen øverst!

Etter Steen Jensens Facebook-innlegg onsdag, skriver Stabæk-patrioten følgende i en tekstmelding til TV 2:

«Støtteerklæringene strømmer inn, med unntak av Grenland-området».

Odd-direktør: – Vi tåler en debatt
TV 2 har ikke lyktes i å få kontakt med Dag-Eilev Fagermo, som er på ferie, men Odd-direktør Einar Håndlykken sier – ikke overraskende – at de på ingen måte er enig med Steen Jensens ytringer.

– Det er vi ikke, men vi tåler en debatt, og vi har for så vidt ingen problemer med at Steen Jensen skriver det han skriver, sier Håndlykken, og legger til:

– Det er nok det som skjedde på Nadderud som har utløst dette. Vi kritiserte Stabæk for ikke å ivareta sikkerheten i etterkant av kampen, og så har vel Dag-Eilev uttalt at Stabæk har solgt seg ut av gullkampen, så det er derfor dette kommer fra Ingebrigt nå.

Har meldt fra til NFF
Håndlykken påpeker at selv om verken Odd-ledelsen eller Fagermo har noen store problemer med Steen Jensens utspill, mener de at Stabæk-investoren ikke har noen grunn til å være sint.

– Han må angripe oss så mye han vil, men det finnes ingen grunnlag for å komme med et slikt innlegg. Steen Jensen og Stabæk må først og fremst konsentrere seg om sine egne utfordringer – som for eksempel supporternes truende oppførsel og den manglende sikkerheten, sier Håndlykken som bekrefter at Odd har kontaktet NFF i etterkant av episoden utenfor Nadderud.

– Vi har meldt det inn til kampdelegaten. Men dette har vi gjort for å sette fokus på sikkerheten, og for å minne NFF på at de må være påpasselige når de jobber med Tippeliga-kamper. Vi prøver på ingen måte å fremprovosere noen form for straff eller bøter.