Stefan Johansen testet låret på Norges lukkede trening i Sofia onsdag, men landslagsledelsen vil ikke si hvordan det gikk.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt /
Stefan Johansen testet låret på Norges lukkede trening i Sofia onsdag, men landslagsledelsen vil ikke si hvordan det gikk. Foto: Vegard Wivestad Grøtt /

Holder Stefan Johansens lår-test hemmelig

Stefan Johansen testet låret på Norges lukkede trening i Sofia onsdag, men landslagsledelsen vil ikke si hvordan det gikk. 

Svaret kommer med lagoppstillingen 75 minutter før kampen mot Bulgaria.

– Planen er at jeg skal trene for fullt og teste det så likt som det går opp mot en match, og så får vi telle opp etterpå. Men jeg er positiv og gleder meg til å kjenne på om det holder, sa Celtic-stjernen til NTB på spillerhotellet under onsdagens pressetreff.

Han fikk problemer bak i låret i mesterligakvalifiseringen mot Malmö forrige uke og sto over helgens seriekamp for Celtic. Blir det strekk, kan det ta mange uker. Hamstringproblemer er ikke noe å kimse av.

– Nei, det er det ikke, men sånn er fotballen. Skader kommer og går, og jeg kan forsikre om at jeg ikke spiller om jeg ikke er 100 prosent. Alle i troppen må være 100 prosent for å spille, og hvis jeg er 95 så holder ikke det, sa han.

– Men jeg har lyst til å spille disse kampene, og jeg hadde ikke vært med hit om jeg ikke trodde at jeg kan bli klar.

Under treningen på Vasil Levski stadion, oppkalt etter en bulgarsk frigjøringshelt, var planen hans å trene for fullt. Bestått test innebærer at han ikke kjenner noe som helst til problemene i låret. (©NTB)