Hull-manageren om Diomande: – Han er skremmende rask

Hull-manager Steve Bruce skryter av sin norske nyervervelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stabæk-spiss Adama Diomande ble tirsdag klar for Championship-klubben Hull. 25-åringen har skrevet under en treårskontrakt med klubben som trenes av Steve Bruce.

Bruce ringte selv til Diomande for å lokke ham til klubben etter at Nikica Jelavic forsvant ut dørene på KC Stadium Deadline Day.  

– Vi har mistet 13 spillere og hentet sju nye, men jeg er fornøyd med de spillerne vi har signert. Det er en fin miks av ungdom og rutine og jeg håper det lover godt, sier manageren til Hull Daily Mail. 

– Er skremmende rask
Hull-manageren skryter av sin norske nyervervelse. 

– Han tilfører hurtighet. Han er kvikk og som vi har sett i Norge i år – han scorer mange mål. Han representerer alle de tingene vi ser etter. Noen som kan komplettere spissene vi allerede har. Han er skremmende rask, sier Bruce ifølge avisen. 

Diomande har vært på radaren til Championship-klubben en stund. 

– Vi har fulgt ham en stund. Han har scoret fine mål denne sesongen og han er åpenbart i god form siden den norske ligaen er over halvspilt.  Det har vært en god sesong for ham, så forhåpentligvis kommer han hit med god selvtillit. Jeg håper han kommer til å gjøre det bra. 

Diomande er ikke med landslaget til kampene mot Bulgaria og Kroatia på grunn av en hofteskade, men det er ventet at han drar til England mandag for å treffe sine nye lagkamerater i Hull City. 

 – Jeg er glad for at Stabæk lot meg gå. De fikk en ganske god sum som jeg og klubben var fornøyd med. Jeg kunne ikke si nei til et så godt tilbud, sa Diomande til TV 2 da overgangen ble kjent tirsdag.