– Føler jeg utvikler meg bra i Real Madrid

Martin Ødegaard er fornøyd med situasjonen i den spanske storklubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som ventet ble Martin Ødegaard ikke lånt ut fra Real Madrid før overgangsvinduet i Spania stengte mandag. Ødegaard var ikke en del av presentasjonen av spillerne til Real Madrid på lagets hjemmeside nylig

– Stresser ikke
Den norske 16-åringen var plassert under Castillas (B-laget) seksjon på hjemmesiden. Nå går det mot en sesong med mye spill for Castilla. Det lever Ødegaard fint med.

– Jeg vil selvfølgelig spille så mye som mulig på A-laget, men jeg stresser ikke så mye med det. Det er gode spillere der og tøff motstand. Jeg fokuserer på å trene godt når jeg er med der, sier Ødegaard til TV 2.

Han synes det var greit at overgangsvinduet stengte uten action.

– Den eneste forskjellen er at dere ikke maser så mye om det lenger. Det har ikke vært så stressende for meg. Jeg har sagt hele tiden at jeg trives godt i Madrid, og det gjør jeg fortsatt. Jeg føler jeg utvikler meg bra der, sier 16-åringen.

Tror Ødegaard vrakes
Ødegaard føler at han utvikler seg godt i Real Madrid. Treningshverdagen er det i hvert fall ikke noe å si på.

– Jeg trener med A-laget stort sett hver dag. Inn mot kamp trener jeg med B-laget. Det fungerer veldig bra, og jeg trives godt med det. Det synes jeg er en god løsning, sier Ødegaard.

Torsdag spiller Norge en svært viktig EM-kvalifiseringskamp mot Bulgaria. Det er ventet at Høgmos menn vil gå defensivt ut i bortekampen. 

Det taler mot en startplass for Martin Ødegaard, mener TV 2s fotballekspert Mini.

– Han har ikke det defensive trykket som Høgmo beskriver. Jeg tror ikke Ødegaard starter denne kampen, uttalte Mini i går.

Selv tror Ødegaard at han kan gjøre en god jobb i et mer defensivt system.

– Det er ikke noe problem for meg å spille slike kamper. Jeg har spilt sånne kamper før, og da har jeg taklet det, sier han.