«One night stand»-Natalie (26) bløffet hele verden

Natalie Aymot lette desperat etter barnefaren – men det hele var bare et PR-stunt. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Videoen med australske «Natalie Amyot» gikk tirsdag verden rundt.

I videoen hevdet den 26 år gamle kvinnen at hun nå var på jakt etter mannen hun hadde et one night stand med i australske Mooloolaba.

BARE OPPSPINN: I en ny video forteller viralmarkedsføreren Andy Sellar at kvinnen til venstre bare er en skuespiller. Foto: Fra videoen
BARE OPPSPINN: I en ny video forteller viralmarkedsføreren Andy Sellar at kvinnen til venstre bare er en skuespiller. Foto: Fra videoen

Hun fortalte at hun var seks uker på vei, og at hun gjerne ville komme i kontakt med ham.

Natalies «etterlysning» ble omtalt i både utenlandsk og norsk presse, og videoen er blitt sett over 15 millioner ganger på YouTube – men den var bare oppspinn. 

Se «etterlysningen» i videoen over!

Onsdag morgen ble videoen «I Found Him» lagt ut på YouTube, og her blir det avslørt at det hele bare var et reklamestunt.

Forklarer alt i ny video

Bak stuntet står eieren av Sunny Coast Social Media, Andy Sellar.

Han forteller at han lot som om han var Natalie i sosiale medier, og at kvinnen i videoen egentlig er reklamestudenten Alizee Michel.

Etterlysningsvideoen lagde Sellar, som utelukkende jobber med å lage virale reklamevideoer, på oppdrag for et reiseselskap som ville skape blest om Mooloolaba.

– Nå som jeg vet at det er mange av dere som blir opprørt fordi denne unge kvinnen bare var en frivillig: Jeg gjorde alt på Facebook og på YouTube, og det var jeg som svarte på alt. Hun hadde ingenting å gjøre med det. Hun var bare en skuespiller, sier han.