– Han er gullegod! Se Jakten-datene du ikke fikk se på TV

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten måtte bøndene ta sine vanskelige valg – se speed-datene som ikke ble vist på TV her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en spennende og nervepirrende avslutning på mandagens episode av Jakten på kjærligheten på TV 2.

Daten du ikke fikk se på TV

Etter to dager med speed-dater, der hver frier kun fikk sju minutter med hver sin bonde, måtte valgene tas og bøndene fikk kun lov til å ta med seg fem friere til aktivitetsdagen.

Ikke alle speed-datene fikk plass i programmet, heller ikke Kjartans date med Tina.

Veldig fascinert

Kjartan var aldri i tvil om at hun ønsket en date med jenta fra Tranby i Buskerud.

– Hun er en veldig smilende og søt jente, og hun virker veldig interessert i meg, på en måte og da smelter jo hjertet mitt. Det er derfor jeg også blir så fascinert, forteller Kjartan før speed-daten med Tina.

SE HVORDAN ALLE BØNDENE VALGTE UNDER

– Du har et fint smil

Under speed-daten forteller også Tina at hun ble veldig fascinert av Kjartan da hun så ham på TV i presentasjonsprogrammet, der alle bøndene ble presentert.

– Du virker som en som er veldig flink til å snakke og komme på artige replikker og har noe smart å si. Du har også mange av de samme interessene som meg, og så har du et kjempefint smil – det skrev jeg vel også i brevet mitt, forteller Tina.

«Friluftsgreier»

Det at Tina Elisabeth også skriver i brevet hun sendte Kjartan at hun driver med «friluftsgreier» er noe Kjartan er veldig nysjerrig på.

– Jeg har prøvd litt kiting, klatring, padling og forskjellige ting. Jeg har masse ting igjen, og jeg er nybegynner på alt, men det er veldig gøy å prøve, forteller hun.

For Kjartan som er veldig glad i friluftslivet er dette veldig flott å høre.

– Jeg synes Tina er en veldig kjekk jente. Hun byr på seg selv og virker lidenskapelig opptatt av det hun driver med, og det er egenskaper jeg setter pris på.

Sikkert valg

Kjartan står bak sine ord og velger Tina Elisabeth som en av de fem frierne han ønsker å ha med videre i Jakten på kjærligheten.

Se hvordan Kjartan valgte her

Ole Christian og Else

Også Else var på en speed-date som ikke ble vist i mandagens program.

Hun møtte Ole Christian fra Notodden. Else ønsket å ha en date med 26-åringen fordi han beskrev seg som en aktiv kar med mange friluftsinteresser.

– Men jeg er veldig interessert i å finne ut mer om hvordan han er som person – for det skriver han ikke så veldig mye om, forteller Else før daten.

Nervøs

Imens går en ventende Ole Christian og tripper nervøst utenfor.

– Nå er nervene spent og jeg har litt sommerfugler i magen. Nå gleder jeg meg til å møte Else for jeg har ventet hele dagen, så nå setter jeg pris på å møte Else – og få det overstått, forteller Ole Christian før han går inn.

Hjertelig møte

Else takker først for at han skrev brev til henne, noe Ole Christian ønsker å begrunne nærmere.

– Jeg måtte jo skrive brev til deg da jeg så den fine filmen på TV...det bare falt i smak med en gang, forteller Ole Christian og blir møtt av en hjertelig latter fra Else.

Friluftsmann

26-åringen kan fortelle at han jobber som konduktør i NSB. I tillegg er han glad i å være ute i naturen.

– Jeg er veldig glad i å stå på ski, forteller han.

Bedre kjent

Else er veldig nysgjerrig på hvordan han tror at vennene vil beskrive ham.

– Jeg er en person som er veldig sosial, men som også kan være litt stille av og til. Jeg liker også å ha ting å gjøre, og er en mann som står på.

Minuttene går fort og snart er speed-daten over og Else sitter alene igjen med inntrykkene etter daten med Ole Christian.

– Ole Christian var en veldig blid fyr, og jeg tenker at jeg rakk å bli litt bedre kjent med ham. Jeg synes han gjorde et godt inntrykk. Han virker som en veldig bra fyr, forteller Else.

Hvis du lurer på om Ole Christian gjorde et godt nok inntrykk til å bli med videre i Jakten på kjærligheten, kan du se hvordan Else valgte her.

Tøffe valg

Også Ole Kasper hadde noen svært tøffe valg da han måtte bestemme seg for hvilke fem friere han ønsket å ha med seg videre til aktivitetsdagen.

Se hvordan Ole Kasper valgte under

Populære Ruben

Ruben Tunestveit Kengakaran satte rekord i antall frierbrev som er mottatt av en bonde i Jakten på kjærligheten. Den populære bonden fra Arna utenfor Bergen har derfor ikke bare hatt problemer med å måtte velge ut friere til speed-dater – men nå må han bestemme seg for hvilke fem jenter han ønsker å tilbringe mer tid sammen med utover høsten.

For Ruben handler dette om mer enn bare utseende. Han ønsker å finne en som er villig til å flytte til ham på gården og starte et nytt liv der.

Se hvordan Ruben valgte her.

Nye valg

I neste uke på Jakten på kjærligheten skal frierne tilbringe en dag sammen med sin bonde. Der har bøndene funnet på morsomme aktiviteter som også er ment for å gi dem en pekepinn på hvilke fire friere de skal velge med videre i programmet.

Jakten på kjærligheten kan du se hver mandag kl 20.00 på TV 2.