Redknapp:  – Det verste Liverpool-laget jeg har sett på flere år

Harry Redknapp mener Liverpool er heldige som i det hele tatt har poeng.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tidligere Tottenham- og QPR-manageren Harry Redknapp var ikke nådig i sin beskrivelse av Liverpool da han snakket på The Telegraph sitt Total Football Live-arrangement

– Jeg liker ikke Liverpool i det hele tatt denne sesongen. Dette laget er det verste jeg har sett på mange år. De ser helt middels ut og er heldige som i det hele tatt har noen poeng, sier Redknapp. 

Savner Gerrard og Carragher
Redknapp mener klubben vil ha problemer med å komme inn blant topp fem denne sesongen.   

– Bournemouth burde ha vunnet kampen mot dem og de var heldige mot Stoke. De spilte ganske bra første omgang mot Arsenal. Jeg tror de vil gjøre det bra om de kommer blant de fem beste lagene denne sesongene. Jeg tror ikke på Liverpool i det hele tatt i år, sier han.

Og legger humoristisk til: 

– Når jeg nå har sagt det, kommer de til å vinne ligaen. 

68-åringen sier videre at laget lider under savnet av Steven Gerrard og Jamie Carragher. 

– De mistet Gerrard, lederen sin. For en spiller. De mistet Jamie Carragher året før. Klubben har mistet sine karakterer. 

Og fortsetter:  

– Se på de to midstopperne på lørdag. (Dejan Lovren og Martin Skrtel). Venstrebacken er en god og ung spiller som ikke kan bruke venstrefoten sin, men som allikevel spiller på venstre. Han er et fantastisk talent, sterk og rask. Men hva gir han deg på venstrebacken? Han er på feil side. De ser ut som et dårlig balansert lag. 

Drømmer om å trene Liverpool
Kneproblemer gjorde at Redknapp måtte gi seg som QPR-manager forrige sesong. Nå innrømmer han at å trene Liverpool vil være drømmejobben. 

– Jeg elsker Liverpool Football Club og hvis du spør meg hvilket lag jeg gjerne ville være manager for i dette landet ville det vært Liverpool.  Men jeg ser ikke det skje i år, avslutter han.