Emmanuel Adebayor blir værende i Tottenham.
Emmanuel Adebayor blir værende i Tottenham.

Adebayor måtte ha tegn fra Gud for å forlate Tottenham

Tottenham-spissen trakk seg fra en mulig Aston Villa-overgang etter råd fra sin pastor.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Emmanuel Adebayor har ødelagt alle muligheter for å få spille fotball frem til januar, etter at han tirsdag takket nei til å avslutte kontraktsforholdet sitt med Tottenham. 

Spissen tjener for øyeblikket 1,2 millioner kroner i uken. Det var Harry Redknapp som i sin tid sørget for at Adebayor fikk gullavtalen. 31-åringens kontrakt går ut sommeren 2016

Ville betale lønnen hans
Tottenham var så desperate etter å kvitte seg med Adebayor dette overgangsvinduet at de tilbød ham å betale lønnen hans frem til han fant seg en ny klubb mot at han terminerte kontrakten sin. I tillegg ville de også betale et eventuelt mellomlegg i hans nye lønn, melder The Telegraph.

Adebayor nektet å godta avtalen og ville kun avslutte kontraktsforholdet dersom han fikk utbetalt hele lønnen på forskudd ut kontraktsperioden, noe som ville kostet klubben rundt 63,5 millioner kroner.

Dermed blir spissen værende på White Hart Lane.  

Måtte ha tegn fra Gud
I juli var togoleseren på vei til Aston Villa, men trakk seg i siste liten fordi han hevdet han ventet på et tegn fra Gud om at det var riktig for ham å dra til Villa Park. Deretter skal han ha konferert med sin pastor, som frarådet ham en overgang. 

Forrige uke fikk Adebayor et tilbud fra West Ham, men møtte aldri opp til den medisinske undersøkelsen på Upton Park. 

31-åringen har denne sesongen vært fullstendig i kulden på White Hart Lane. Han har blitt fratatt nummeret sitt og er nødt til å trene med U21-laget.