Jokerit er Finlands storklubb i KHL. Her fra Spengler Cup i Sveits, romjulen 2014. (AP Photo/Keystone,Peter Schneider) FOTO: PETER SCHNEIDER /
Jokerit er Finlands storklubb i KHL. Her fra Spengler Cup i Sveits, romjulen 2014. (AP Photo/Keystone,Peter Schneider) FOTO: PETER SCHNEIDER /

Oddstips: Sjekk onsdagens Rekdal-tips

Det er blandet drops i Rekdals oddstips mens vi venter på at landskampene skal dra i gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

JOKERIT - DINAMO MINSK (KHL) H: 1,40 U: 4,45 B: 4,75
Jokerit var gode i KHL forrige sesong, nå har de startet med tre strake hjemmeseire over Severstal, Torpedo Nizhny Novgorod og sist 3-0 over CSKA Moskva. Den siste seieren er knallsterk. Mathis Olimb har startet Jokerit-karrieren med to poeng på de tre første kampene. Lars Haugen har reist fra Dinamo Minsk til Färjestad. Laget var svakt forrige sesong, og ser ikke stort bedre ut nå. De ble slått ut av sluttspillet av Jokerit forrige sesong, og ble da most 7-1 i Hartwall Arena i Helsinki i siste kamp. Denne sesongen har de startet med tre strake tap, sist 0-4 for Dinamo Riga - som også er et svakt lag i utgangspunktet. Det er tidlig i sesongen, men Jokerit ser knallsterke ut og er soleklare favoritter.

Husk å spille Premier League-manager!

BOSNIA - KASAKHSTAN (U21 EM-KVAL) H: 1,37 U: 3,55 B: 6,00
Kvalifisering til U21-EM, som spilles i Polen i 2017. Dette er gruppe 9, som også er Norges gruppe sammen med Sveits og England. Bare en kamp er spilt i gruppa, det var Norge som vant 2-0 over Bosnia på Marienlyst så tidlig som i juni. I forrige kvalifisering kom Bosnia nest sist i sin gruppe med 6 poeng, samme som Albania. Foran seg hadde de Ungarn, Østerrike og Spania. Kasakhstan tok ni poeng i forrige kvalifisering, da i gruppe med Frankrike, Island, Armenia og Hviterussland. Da slo de Island hjemme og Armenia og Hviterussland borte. Bosnia skal være et par hakk bedre her.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

LINKÖPING - UMEÅ (0-1) (DAMALLSVENSKAN) H: 1,55 U: 3,60 B: 3,80
Damallsvenskan, 16. serierunde. Handicapspill, Umeå er gitt ledelsen 1-0 ved start. Det er ganske stor kvalitetsforskjell mellom tetlagene og de på nedre halvdel. Linköping har 31 poeng på 15 kamper, Umeå har 16. Linköping er uhyre hjemmesterke, de har vunnet tolv av de siste tretten hjemmekampene - en endte uavgjort. Sist de møtte Umeå her var i august 2014, da vant hjemmelaget 2-0. Umeås håp får ligge i at de er 2-3-1 på de siste seks kampene. De møtte nylig serieleder Eskilstuna United på bortebane, tapte da 0-2. 6-3 seieren over AIK nylig betyr ikke så mye, da AIK ligger helt sist med bare to poeng.