OVERGANGEN KAN BLI AVBLÅST: Trøbbel med papirene kan ha sørget for at Pål Alexander Kirkevolds overgang til Hobro ikke blir noe av.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
OVERGANGEN KAN BLI AVBLÅST: Trøbbel med papirene kan ha sørget for at Pål Alexander Kirkevolds overgang til Hobro ikke blir noe av. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sandefjords toppscorer kan bli felt av samme tabbe som de Gea

Overgangen til Hobro kan gå i vasken for Pål Alexander Kirkevold.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hele fotballverdenen snakker om det smått surrealistiske rotet som sørget for at David de Geas overgang til Real Madrid gikk fløyten.

Nå lider Sandefjords toppscorer Pål Alexander Kirkevold trolig samme skjebne. Sandefjord var mandag enig med den danske klubben Hobro om en overgang. 24-åringen var også enig med Hobro om de personlige betingelsene, men så oppsto problemene.

– På grunn av komplikasjonene som oppstod i registreringen i det internasjonale overgangssystemet mellom klubbene sent mandag kveld, ble ikke registreringen sluttført innen fristen, skriver Sandefjord i en pressemelding.

Med andre ord: De nødvendige papirene ble ikke levert inn i tide.

Saken er nå oversendt FIFA fra Det danske fotballforbundet. Sandefjord skriver at det ventes en avklaring på om overgangen går i boks innen kort tid.

Ifølge VG, som har skrevet som saken tidligere, skal klubbene ha vært enige om en overgangssum på i underkant av én millioner kroner for Kirkevold. Avisen skriver at handelen ikke gikk i orden på grunn av at de nødvendige opplysningene ikke ble registrert i FIFAs transfersystem, TMS, i tide.

Kirkevold har vært et lite lyspunkt i en ellers så tøff Tippeliga-hverdag for Sandefjord. 24-åringen med den solide venstrefoten har scoret åtte mål for tabelljumboen så langt denne sesongen.