VIL BORT, MEN FÅR IKKE LOV: Saido Berahino er ettertraktet. Tottenham har lagt inn flere bud på spissen, men West Bromwich nekter å selge ham. Nå raser han mot klubben på Twitter. FOTO: PETER BYRNE /
VIL BORT, MEN FÅR IKKE LOV: Saido Berahino er ettertraktet. Tottenham har lagt inn flere bud på spissen, men West Bromwich nekter å selge ham. Nå raser han mot klubben på Twitter. FOTO: PETER BYRNE /

Berahino til Twitter-angrep på West Brom-eieren

West Bromwich har avslått flere bud fra Tottenham på spissen Saido Berahino i sommerens overgangsvindu. 22-åringen er svært misfornøyd med behandlingen han har fått av sin nåværende klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

West Bromwich og eier Jeremy Peace har tidligere bekreftet på sin egen hjemmeside at klubben har avslått bud på Berahino fra Tottenham.

Ifølge The Telegraph skal Birmingham-klubben ha avslått nok et bud fra Tottenham tirsdag. Dette skal ha vært på 293 millioner norske kroner (23 millioner pund).

Tirsdag ettermiddag gikk Berahino selv ut på mikrobloggnettstedet Twitter med følgende beskjed:

«Det er trist at jeg ikke har mulighet til å si hvordan klubben har behandlet meg. Men jeg kan offisielt si at jeg aldri kommer til å spille Jeremy Peace».

Britiske medier, som for eksempel The Guardian , tolker dette som at Berahino nå vil nekte å spille for West Bromwich, i og med at Birmingham-klubben ikke aksepterte et bud fra Tottenham.

I en pressemelding gir West Brom-eier Peace klart uttrykk for at klubben ikke ønske å selge Berahino i dette overgangsvinduet.

– Vi har en spiller som er blitt veldig urolig av triks designet for å få ham bort fra klubben. Den taktikken har vedvart, selv om jeg gjorde mitt standpunkt tydelig i den første samtalen med Daniel Levy (sportssjef i Tottenham) i midten av august, sier Peace.

Han mener budene fra Tottenham ikke tilsvarer verdien av Berahino.

– Saido er blitt såpass uroet at hovedtreneren vår ikke følte seg i stand til å bruke ham i de siste tre kampene. Vi står nå overfor oppgaven å reparere skadene som har oppstått etter denne uheldige episoden, sier Peace.

(©NTB/TV 2)