Sandra Bullock henter sønnen Louis i barnehagen i Los Angeles, mai, 2013. FOTO: STOIANOV/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Sandra Bullock henter sønnen Louis i barnehagen i Los Angeles, mai, 2013. FOTO: STOIANOV/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Sandra Bullock langer ut på Facebook etter adoptivkritikk

Slår tilbake mot kritikken om at hun ikke egner seg som adoptivmor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Sandra Bullock (51) har sett seg lei på at enkelte har behov for å understreke at adoptivsønnen Louis (5) ikke er hennes biologiske sønn.

Nå svarer hun på kritikken på Facebook:

– Jeg er lei av å høre fra alle at han ikke er mitt barn og at han ikke deler mitt blod. Jeg er en mor og jeg behøver ikke å bli satt i en annen bås, skriver Bullock på Facebook.

Sandra og sønnen Louis like etter at hun adopterte han i 2010.  FOTO: FACEBOOK / FACEBOOK
Sandra og sønnen Louis like etter at hun adopterte han i 2010. FOTO: FACEBOOK / FACEBOOK

Hele sitt hjerte

Den 51-årige skuespilleren skriver også at hun gir hele sitt hjerte til sønnen.

– Jeg vet at jeg har adoptert ham og jeg er stolt av det. Han har kanskje ikke mine øyne eller min latter, men han har hele mitt hjerte, skriver hun.

Hun oppmuntrer andre til å adoptere og nå hylles hun for sitt mot i Facebook-innlegget. Over 800.000 har likt hennes budskap og 40.000 har kommentert.

Et barn til

I april i år gikk det rykter om at Sandra Bullock skulle adoptere et barn til. Dette har hun avslått.

Sandra Bullock fikk sitt store gjennombrudd i filmen «Speed» i 1994 og ble raskt en av Hollywoods best betalte skuespillere. I 2010 vant hun Oscar for sin rolle i filmen «The Blind Side».