Klarer Rainer (34) å sjarmere Jakten-Else med lederhosen?

Tyskfødte Rainer skal på speed-date med Else (33) – og velger å gjøre det med stil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Hoel gård ved idylliske Mjøsa fortsetter speed-datene for Jakten-bøndene.

Etter aktiviteter og sosialt samvær må bøndene i mandagens episode gjøre sitt valg om hvem som får bli, og hvem som må hjem.

Bare fem friere får være med videre til neste ukes aktivitetesdag, selv om Else bare skal velge tre. Forklaringen for dette vil du se i mandagens program.

MED STIL: Tyskfødte Rainer (34) er en av frierne som håper å sjarmere Else (33) i Jakten på kjærligheten. Foto Geir Egil Skog/TV 2
MED STIL: Tyskfødte Rainer (34) er en av frierne som håper å sjarmere Else (33) i Jakten på kjærligheten. Foto Geir Egil Skog/TV 2

Stiller i festantrekk

En av frierne som har ankommet gården er 34 år gamle Rainer fra Kvikne på Hedmark, selv om dette ikke er hans fødested. Rainer er opprinnelig fra Tyskland og skrev brev til Else etter å ha sett henne på TV.

Han forteller at han ble fullstendig bergtatt da han så henne første gang, men rett før speed-daten med Else har nervene meldt sin ankomst.

– Jeg er både litt redd og spent...men jeg ser jo at hun er like spent som alle oss andre, så jeg får bare ta det som det kommer, forteller Rainer før han går inn for å møte Else.

Spør om klesdrakten

Etter en klem setter de seg ned, og det tar ikke lang tid før hun spør om Rainers litt spesielle valg av antrekk:

– Du har dresset deg opp, ser jeg.

– Det er en lederhosen, som er ansett som et festantrekk der jeg kommer fra – som er Bayern.

Lederhosen

Lederhosen er tysk for 'lærbukser og er korte bukser laget av lær, som tradisjonelt ble brukt som fritidsantrekk for menn i Bayern, men også andre områder av Tyskland og Østerrike.

I dag brukes de mest av eldre menn i byer i Alpene, samt i München. Buksene lages som regel av gris- eller elgskinn.

Under daten forteller Rainer at vennene hans venner beskriver ham som veldig sosial, morsom og at han bryr seg om sine nærmeste.

Sjarmert i senk

– Jeg tenker veldig mye på andre før jeg tenker på meg selv, forteller han til en nysgjerrig Else.

– Hvorfor skrev du til meg, Rainer?

– Første gangen jeg så deg på TV, tenkte jeg bare «wow!», jeg ble så ekstremt imponert over smilet og øynene dine – jeg ble bare sjarmert i senk, forteller Rainer med et stort smil.

– Han er seg sjøl

Tiden går fort, og snart er daten over og Else får tid til å reflektere over sitt møte med Rainer.

– Rainer tror jeg er veldig seg sjøl, og det synes jeg er veldig sjarmerende og fint. Han gir seg liksom ikke ut for å være noe annet det han er, tror jeg – og det er veldig bra, forteller Else etter daten.

Ble Else sjarmert?

Men har Rainer og hans lederhosen gjort et såpass sterkt inntrykk at hun vil velge ham med hjem til gården hennes? Det får du vite i mandagens episode av Jakten på kjærligheten.

Se bildene av bøndene med sine friere under

Jakten på kjærligheten kan du se hver mandag kl 20.00 på TV 2.