Muppet Show er en dekkende beskrivelse av rotet rundt David de Geas overgang.
Muppet Show er en dekkende beskrivelse av rotet rundt David de Geas overgang.

Twitter gjør narr av de Gea-rotet

Den bisarre tvisten på David de Gea-overgangen går sin seiersgang på sosiale medier. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alt lå til rette for en av de mest omtalte overgangene dette vinduet. Manchester United var enig med Real Madrid om en overgang for David de Gea og keeperen Keylor Navas skulle gå motsatt vei.

Men klubbene klarte ikke å levere de nødvendige dokumentene til Det spanske fotballforbundet (LFP) i tide før overgangsvinduet stengte ved midnatt natt til tirsdag og dermed ser det ut til at overgangen går i vasken. 

Ifølge Spania-ekspert Guillem Balagues Twitter-konto gjorde Manchester United sin del av jobben, men de spanske gigantene sendte ikke inn dokumentene før 00:28 i natt. Det er som kjent 28 minutter for sent. Partene skal drøfte saken med FIFA i dag.

 

Ikke første gang
Det er ikke første gang en overgang har strandet for Manchester United på grunn av teknologisk. På Deadline Day i september 2013 var Fabio Coentrao mer eller mindre klar for United, men problemer med faksmaskinen gjorde at det ikke ble noe overgang på portugiseren. 

Nå har det altså skjedd igjen. Og reaksjonene på sosiale medier har heller ikke denne gangen latt vente på seg. Her er noen av de beste reaksjonene. 

 

 

The Sport Bible med et ironisk skråblikk.