STRANDET: David de Geas overgang til Real Madrid ser ut til å gå i vasken grunnen for sent innleverte papirer.
   AFP PHOTO/ OLI SCARFF
STRANDET: David de Geas overgang til Real Madrid ser ut til å gå i vasken grunnen for sent innleverte papirer. AFP PHOTO/ OLI SCARFF

De Gea-overgang kan bli avblåst etter rot med papirene

Alt var klappet og klart, men papirene ble ikke levert inn i tide.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få alt fra overgangsvinduet og Deadline Day i TV 2s livesenter her. Direktesending fra kl 14.00!

SISTE KL 06:30: Flere spanske medier, deriblant sportsavisen AS, melder at Det spanske fotballforbundet ikke mottok de nødvendige dokumentene fra Real Madrid før kl 00:28. Både Marca og AS er enige i at alt tyder på at overgangen dermed går i vasken.

Det er knapt til å tro, men David de Gea (24) ser ut til å bli værende i Manchester United. Klubben var enig med Real Madrid om en overgang for keeperen, men klubbene klarte ikke å levere de nødvendige dokumentene til Det spanske fotballforbundet (LPP) i tide før overgangsvinduet stengte ved midnatt natt til tirsdag. Det bekrefter LFP.

Manchester United skulle angivelig motta 30 millioner euro, samt Real Madrids keeper Keylor Navas, for salget av de Gea.

Alle papirene skal ha vært ferdigsignerte, men kommet noen minutter for sent til forbundet. Telegraph skriver at kilder i Manchester United har bevis på at dokumentene ble sendt før fristen gjennom tidsstempling i FIFAs «transfer matching system».

Det er ventet at Real Madrid kommer til å kontakte FIFA tirsdag siden de mener dokumentene fra begge klubbene ble levert i tide. Mengden dokumenter og ulikt format på filene skal være grunnen til forsinkelsen.

Forhandlinger mellom klubbene skal ha foregått siden mandag morgen. En av grunnene til at dokumentene ble forsinket skal være at Navas ville endre på noen detaljer i sin kontrakt. Det skriver AS.

TV 2 kommer tilbake med mer!

IKKE NÅDIG: Tirsdagens forside på sportsavisen Marca trenger ingen oversettelse.
IKKE NÅDIG: Tirsdagens forside på sportsavisen Marca trenger ingen oversettelse.
FRYDER SEG: Barcelona-avisen Sport legger ikke skjul på at de godter seg over Madrids tilsynelatende fiasko på overgangsmarkedet.
FRYDER SEG: Barcelona-avisen Sport legger ikke skjul på at de godter seg over Madrids tilsynelatende fiasko på overgangsmarkedet.