– Stones mente ikke å levere inn overgangssøknad

Roberto Martinez støtter opp om sitt unge midtstopper-talent. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

John Stones var en bauta i Everton-forsvaret mot Tottenham lørdag og virket tilsynelatende upåvirket av alt rabalderet rundt ham den siste tiden. Etter kampen vanket det lovord fra manager Roberto Martinez. 

– Han er meget profesjonell. Jeg har hatt andre overgangsvindu der jeg har vært nødt til å holde spillere utenfor troppen. Der spillere ikke taklet det og ikke kunne spille. Med John er det veldig enkelt, for han er en så ekstremt profesjonell, sier Everton-manageren til Sky Sports. 

Få alt om Deadline Day her. 

– En fremtidig landslagskaptein
Forrige uke meldte engelske medier at 21-åringen ønsket seg vekk fra klubben og at han hadde levert inn en overgangssøknad. Noe han egentlig ikke mente å gjøre, skal man tro Martinez. 

– Det med overgangssøknaden var noe han ikke mente å gjøre. Han har vært under massivt press den siste tiden, sier Martinez og legger til at han ikke har snakket med ham om det. 

– Nei, si det. Vi har ikke snakket om det. Vi har snakket om kampen og det vi skulle gjøre i forbindelse med den. På lørdag så jeg en 21-åring takle et enormt press: Han spilte en veldig bra kamp. For meg viser det at han har et potensiale til å bli kaptein for England, sier han. 

– Ikke til salgs
Everton har allerede avslått tre bud fra Chelsea i sommer. Det siste budet var på 30 millioner pund (rundt 384 millioner norske kroner), men Goodison Park-laget har flere ganger påpekt
 at spilleren ikke er til salgs.