BLIR HAN? Det har vært mye spekulasjoner rundt David de Gea denne sommeren. Innen midnatt får vi svaret på om han blir i Manchester United eller om han blir Real Madrid-spiller. FOTO: MARTIN RICKETT /
BLIR HAN? Det har vært mye spekulasjoner rundt David de Gea denne sommeren. Innen midnatt får vi svaret på om han blir i Manchester United eller om han blir Real Madrid-spiller. FOTO: MARTIN RICKETT /

Dette trenger du å vite om Deadline Day

Få oversikt over når overgangsvinduet stenger i de europeiske ligaene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Deadline Day på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sportskanalen eller TV 2 Sumo tirsdag klokken 14.00!

Mandag er det Deadline Day i de fleste europeiske ligaene med unntak av England som har frist tirsdag klokken 19 på grunn av nasjonal fridag mandag.

Det betyr at flere store klubber i Europa kun har timer igjen av vinduet og må bruke dagen godt for å sikre seg forsterkninger før overgangsvinduet stenger.

Få de aller ferskeste overgangene/ryktene og chat med vår reporter i TV 2s Deadline Day-senter.

Men overgangsvinduet stenger ikke samtidig i alle land og ligaen. Tyskland er først ut. Der stenger overgangsvinduet allerede klokken 19.00. Det betyr at om de tyske klubbene skal selge en spiller for å få inn en erstatter må overgangen være klar før klokken 18.

Tyrkia er neste land ut. Der stenger vinduet klokken 22.00, mens Italia er en time etter der igjen. Der stenger vinduet klokken 23.00. Ved midnatt stenges vinduet for sommeren i de øvrige europeiske ligaene, som Spania, Frankrike, Nederland og Russland.

Tirsdag klokken 19.00 stenges vinduet for Premier League-klubbene. I den forbindelse sender TV 2 seks timer med Deadline Day. Fra klokken 14.00 til 19.55 vil Jan-Henrik Børslid ha med seg Aleksander Schau, Kasper Wikestad, Jesper Mathisen, Ian MacIntosh, Per Jarle Heggelund og Thomas Aune i studio. De vil sørge for å holde deg oppdatert på alt det som skjer i England.

Fra England vil Helge Johan Pettersen Kalleklev gi deg siste nytt om potensielle overganger.

Hele sendingen kan du se på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo!