Fotballryktene: – Tottenham har ikke gitt opp Berahino 

Og nå renner tiden ut for Real Madrid om de skal hente David de Gea.  Her får du de ferskeste ryktene før overgangsvinduet stenger. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er mandag og Bank Holiday i Storbritannia. Tirsdag klokken 18 engelsk tid slår overgangsvinduet igjen og klubbene må klare seg med det de har av spillere til 1. januar. 

Selv med Manchester Citys kjøp av Kevin De Bruyne er det fortsatt noen løse tråder å nøste opp i før vinduet stenger. Kommer Chelsea til å hente Paul Pogba eller John Stones? Forsvinner Saido Berahino til Tottenham? Og klarer Manchester United å skaffe seg en spiss?

Tirsdag kan du følge vår Deadline Day-sending på TV 2 Sportskanalen og Sumo fra klokken 14-19.55.  

Vi starter i Manchester. For etter at United søndag tapte 1-2 for Swansea  har det blitt mer og mer tydelig at Louis van Gaal trenger en spiss som kan score mål. Den nederlandske treneren på sin side, sa på en pressekonferanse etter kampen at han ikke kommer til å foreta seg et såkalt panikk-kjøp.

– Vi kommer ikke til å kjøpe en ny spiller vi ikke har sett før, sa han ifølge BBC.  

Én spiller van Gaal definitivt har sett spille før er QPRs Charlie Austin. 26-åringen scoret 18 mål på 35 kamper for London-laget forrige sesong. På fem kamper i Championship har han allerede notert seg for fire mål.

Everton, West Ham, Bournemouth og Crystal Palace ønsker alle Austins tjenester, men spillselskapet Sky Bet har senket oddsen betraktelig på at Charlie Austin blir United-spiller før vinduet stenger. 

Selv om Austins rutine kan bli nyttig for United, er det likevel en 19-åring som stjeler overskriftene som van Gaals nye spiss-kjøp.  

Mandag melder Daily Mail at klubben har lagt inn et bud på 36 millioner pund (rundt 460 millioner) på spissen Antony Martial. 19-åringen scoret ni mål på 35 kamper for Monaco i Ligue 1 forrige sesong og har stått på ønskelisten til både Tottenham og Chelsea.  

Martial  skal være ett av Frankrikes største talenter og blir stadig sammenlignet med Thierry Henry. 

David de Gea har ikke vært i United-troppen de fire første Premier League-kampene og det er fortsatt uvisst hva som skjer med den spanske keeperen. Det som imidlertid er sikkert er at Real Madrid må hale i land en avtale mandag om de Gea skal bli Real-spiller.

Det spanske overgangsvinduet stenger nemlig ved midnatt mandag.

 Daily Mail melder nå at Real Madrid har bedt den costaricanske keeperen Keylar Navas bli værende igjen i Madrid for å inkludere ham i en eventuell avtale med United. Navas skulle egentlig reise til USA for å spille landskamp for Costa Rica mot Brasil lørdag. 

Nyopprykkede Bournemouth fikk en blytung start på sesongen med to strake tap. Men etter en seier og en uavgjort på de to siste kampene ser tingene litt lysere ut for Joshua Kings lag. Nå er det mye som tyder på at det også er på vei inn en ny spiller. For ifølge Daily Mail er Jonathan Guzman mer eller mindre klar for klubben.  Den nederlandske midtbanespilleren kommer til klubben på lån fra Napoli mandag.  Guzman scoret 15 mål på 93 kamper for Swansea mellom 2012 og 2014.  

Tottenham har fortsatt ikke gitt opp håpet om å hente inn  Saido Berahino. Ifølge The Telegraph kommer London-klubben til å gjøre et siste forsøk på hente inn  22-åringen før vinduet stenger.  

I tillegg til en ny spiss ønsker Spurs seg også  en sentral midtbanespiller og kommer til å forsøke seg på Victor Wanyama fra Southampton.

Erik Lamela kan være på vei ut dørene på White Hart Lane.  Ifølge Gazetta World ønsker Roma å hente argentineren tilbake til klubben han ble hentet til Tottenham fra.  

Southampton har lenge vært interessert i Ronny Deilas nederlandske midtstopper Virgil van Dijk.  Nå er det mye som tyder på at den overgangen går i boks. Daily Record melder at Celtic har akseptert et bud fra Southampton på rundt 141 millioner kroner på den høyreiste stopperen. . 

Celtic har allerede sett seg ut det som kan bli 24-åringens erstatter på  Celtic Park – Jozo Simunovic. Dinamo Zagreb har allerede avslått ett bud fra Celtic på den 21 år gamle kroaten.