– Manchester United trenger keeper, midtstopper og spiss

Gary Neville er ikke nådig i sin vurdering etter Swansea-tapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Swansea-Manchester United 2-1

Manchester United tapte sin første kamp for sesongen borte mot Swansea søndag kveld. Louis van Gaal uttalte etter kampen at et formasjonsbytte hos Swansea ble avgjørende for at hjemmelaget snudde 0-1 til 2-1. Manchester United-manageren hevdet at United «kontrollerte kampen og spilte godt».

– De dominerer ikke kampene
Det er ikke tidligere Manchester United-spiller og Sky Sports-ekspert Gary Neville enig i.

– De har ikke spillere som kan passere motstandere på den siste tredjedelen. De skaper ikke nok. De lurer seg selv ved å tro å de spiller god fotball, sier Neville ifølge Daily Mail.

Se vår Deadline Day-sending tirsdag fra 14.00 til 19.30

– Manchester United dominerer banespillet, men de dominerer ikke kampene. Man dominerer kamper ved å score mål og å spille med høyt tempo. Man må først vinne kampen, så dominere banespillet, fortsetter Neville.

Han mener Manchester United må styrke stallen på Deadline Day. Tirsdag er siste dag engelske klubber kan kjøpe spillere før overgangsvinduet stenger.

– De trenger å avklare keepersituasjonen. Det er et stort problem. Manchester United trenger å signere en ny spiss. De må beholde De Gea. Etter at Jonny Evans gikk til WBA bør de ideelt sett hente en midtstopper også, sier Neville.

Vil kjøpe Monaco-spiss
Evans har allerede forsvunnet ut portene på Old Trafford. Javier Hernandez blir etter all sannsynlighet nestemann ut. Spissen er på vei til Bayer Leverkusen for 153 millioner kroner. 

Ifølge Daily Mail har Manchester United tatt kontakt med Monaco med tanke på kjøp av spissen Anthony Martial. Hele 460 millioner kroner vil de røde djevlene legge på bordet for å sikre seg 19-åringens underskrift.