Walsall's Adam Chambers challenges Coventry Cityâä s Jim Oâä Brien FOTO: JON BUCKLE /
Walsall's Adam Chambers challenges Coventry Cityâä s Jim Oâä Brien FOTO: JON BUCKLE /

Sjekk Rekdals mandagstips!

Engelsk og tysk ligafotball på mandagskupongen - les analysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

To av tre kamper gikk inn på søndagstipset. Malmö knuste Helsingborg i Skåne-derbyet, Kristiansund BK vant 2-1 over Levanger, men desverre endte det 2-2 mellom Molde og Lillestrøm da Fred Friday utlignet etter 86 minutter. Her er mandagens oddstips:

COVENTRY - SOUTHEND UTD (LEAGUE ONE) H: 1,90 U: 3,20 B: 3,20
Coventry kom på 17. plass forrige sesong, bare fem poeng over nedrykksstreken. De er spådd av mange å komme høyere denne sesongen, og startet sesongen med tre strake seire over Wigan, Millwall og Crewe. De to første altså seire over nedrykkere fra Championship. Sist tapte de 1-2 for Wallsall. Southend United kom på femteplass i League Two forrige sesong, vant da playoff-finalen på Wembley på straffer mot Wycombe. Nykommerne har fått en tøff start i League One, kun tatt to poeng på de første fire. De har ikke scoret mål på de tre siste. James Maddison (M) skadet seg i Walsall-tapet og er ute til januar for Coventry. Høyreback Jordan Willis er også ute. Southend mangler stopperparet Thompson og Bolger.

Husk å spille TV 2 Premier League-manager!

BOCHUM - 1860 MÜNCHEN (2. BUNDESLIGA) H: 1,70 U: 3,30 B: 3,90
Bochum har fått en fantastisk start på sesongen med fire strake seire på fire kamper. Laget fungerer meget bra anført av Simon Terodde, som var en åpenbaring da han signerte fra Union Berlin forrige sesong. Terodde hadde da 16 scoringer, nå er han oppe i fire på fire kamper. Det holdt allikevel bare til 11. plass forrige sesong. Her møter de 1860 München, som måtte spille kvalik forrige sesong. De har ikke startet stort bedre nå med to poeng på de fire første seriekampene, sist 0-0 mot Union Berlin hjemme. Laget kan spille fotball, dog. De slo ut Hoffenheim av cupen med 2-0. Man sitter med en følelse av at Bochum overpresterer innledningsvis, men samtidig ser de svært sterke ut. Det spørs om 1860 er klubben som klarer å stanse dem.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!