Se stjernenes antrekk på MTV Video Music Awards

LOS ANGELES (TV 2): Programleder Miley Cyrus (22) stilte halvnaken på den røde løperen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld amerikansk tid var det klart for MTV Video Music Awards i Los Angeles. 

På den røde løperen dukket stjernene opp med dype utringninger, bare mager og korte skjørt. 

Se alle antrekkene i bildeserien i toppen av saken. 

Miley var lettkledd

Miley Cyrus (22) var programleder for kveldens VMA-show, og hun stilte i et minimalt antrekk på den røde løperen. Hun sjokkerte med lårhøye støvletter og bukseseler som så vidt dekket til brystene. 

Produsentene av prisutdelingen hadde gitt Miley helt frie tøyler, men samtidig var de forberedt på skandaler. De la på en tidsforsinkelse på livesendingen, i tilfelle ting måtte sensureres.

Mileys lettkledde antrekk fikk Twitter til å koke.

– Miley er mer dekt til av tatoveringer enn av klær akkurat nå, skriver en Twitter-bruker. 

Det var ikke bare Miley som stilte lettkledd på den røde løperen. I en kort gullkjole viste Britney Spears (33) frem både lår, mage og utringning. 

– La oss se hvem som kan ha på seg minst mulig klær, men likevel kalle det et antrekk, skriver en Twitter-bruker.

Kalte Miley en «bitch»

Nicki Minaj vant prisen for beste hip-hop video. Da hun entret scenen kom det en noe uventet tale. Minaj angrep kveldens vertinne.

– Og nå tilbake til denne bitchen, som hadde mye å si om meg til pressen. Hva er godt med det?, sier hun og henvender seg mot Cyrus før mikrofonen hennes blir slått av.

– Vi er alle i denne industrien, vi gjør alle intervjuer og vi vet alle hvordan de manipulerer ting, svarer Miley som tydelig ble satt ut over angrepet fra kollegaen.

KALTE MILEY «BITCH»: Nicki Minaj mottok prisen for beste hip-hop video og angrep vertinne Miley Cyrus under takketalen. Foto: Scanpix.
KALTE MILEY «BITCH»: Nicki Minaj mottok prisen for beste hip-hop video og angrep vertinne Miley Cyrus under takketalen. Foto: Scanpix.

Taylor tok med venninnene

Taylor Swift (25) var nominert til flest priser under årets VMA. 

Hennes musikkvideo «Bad Blood», hvor hun har fått med seg et stjernelag av musikervenner, var nominert til syv priser, blant annet «Årets video».

Hun hadde med seg alle stjernene fra «Bad Blood»-videoen på den røde løperen, blant annet Selena Gomez og Cara Delevingne.

– Taylor tok meg seg hele gjengen, fordi hun kommer ikke til å klare å bære alle prisene selv, skriver en fan på Twitter. 

TV 2 på rød løper

TV 2 var til stede på den røde løperen. Charlamagne Tha God, som leder kveldens rød løper-show på MTV VMA, viste frem årets pris til TV 2s reporter. 

Den amerikanske Instagram-dronningen Baddiewinkle (86) var på VMA-scenen med Miley Cyrus. Hun kunne fortelle at Miley er en jordnær jente.