Ødegaard byttet ut – så snudde Castilla kampen

Martin Ødegaard fikk spille 63 minutter da Castilla vant 2-1 borte mot Rayo Majadahonda i spansk 2. divisjon søndag.

Den norske landslagsspilleren ble byttet ut seks minutter etter at Rayo Majadahonda tok ledelsen i det 57. minutt. Real Madrids reservelag la da om til å spille med to spisser.

I løpet av sine 63 minutter på banen rakk 16-åringen å være en viktig del av lagets offensive spill, men bidragene ble ikke omsatt i scoringer. Ødegaard virket også noe kamprusten med et par dårlig mottak.

Formasjonsendringen etter å ha havnet under ga resultater. Ødegaards erstatter, Mariano, gjorde 1-1 ni minutter før slutt. I det 86. minutt ble han den store helten da han sikret gjestene tre poeng alene med keeper.

Castilla står med seks poeng etter to kamper. I den første kampen ble Ebro slått 5-1 hjemme. (©NTB) (©NTB)