Fotballryktene: – Arsenal vil ha Premier Leagues toppscorer

Og Manchester United kan ha funnet sin nye spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ukens siste dag er her, og det er bare tre små dager til overgangsvinduet stenger.

Siden det er Bank Holiday i Storbritannia på mandag, så har klubbene helt til tirsdag klokken 18 før overgangsvinduet stenger.

Det betyr at det er tre ryktespalter igjen før sommerens «Silly Season» er over, og vi igjen kan konsentrere oss 100 prosent om det som skjer på banen.

Så fest setebeltene, for her kommer dagens dose med overgangsspekulasjoner.

Arsenal har scoret tre mål så langt i sesongen, men to av dem er blitt scoret av «selvmål». Nå ønsker Arsene Wenger seg en toppscorer i rød og hvit trøye, og hva er vel bedre da enn å hente en som har vist at han faktisk kan score mål i Premier League denne sesongen? Med fire scoringer er Leicesters Riyad Mahrez mestscorende i ligaen så langt, og ifølge Daily Star er algireren nå veldig høyt oppe på Wengers ønskeliste, og Arsenal-manageren innrømmet etter kampen mot Newcastle at han er på utkikk etter en målscorer før vinduet stenger.

Wenger har aldri vært redd for å komme med konspirasjonsteorier, og det er slett ikke umulig at han har en ny på lager nå som grupperival i Champions League Bayern München har stukket kjepper i hjulene hans på overgangsmarkedet. For ryktene vil ha det til at franskmannen har ønsket seg både Juventus-angriperen Kingsley Coman og Schalke 04s Julian Draxler. Men etter at Bayern München kom på banen og sikret seg Coman lørdag, så kan det føre til at Draxler ryker også. Bild skriver at Bayern München betaler 165 millioner kroner for Coman. Og nå vil Juventus bruke pengene på å finansiere et kjøp av Draxler. 

Men det er ikke sikkert at Draxler havner i Italia. For Bild kan fortelle at Wolfsburg har satt seg ned ved forhandlingsbordet. Med Kevin De Bruyne så godt som klar for Manchester City og Ivan Perisic på vei til Inter, så har Wolfsburg både penger og behov for en offensiv midtbanespiller.

Jose Mourinho trodde han hadde en god plan da han bestemte seg for å avslutte jakten på John Stones og i stedet gå all in for Monaco-stopperen Aymen Abdennour. Men den planen gikk rett i vasken da tuniseren lørdag signerte for Valencia, med begrunnelse at han ønsker å spille i den beste ligaen i verden, skriver Diario AS.

I desperasjonen etter å få på plass en ny midtstopper skal Chelsea nå ha kontaktet Paris Saint-Germain med ønske om å kjøpe brasilianske Marquinhos. RMC Sport melder at Chelsea skal være villig til å legge 370 millioner kroner på bordet for 21-åringen, men PSG ønsker neppe å selge.

En annen klubb som er på jakt etter forsvarsspillere er Leicester, og selv om Claudio Ranieri ikke kan handle fra samme hylle som Mourinho, så sikter Foxes-sjefen overraskende høyt. For Sunday People melder at Ranieri er svært nær ved å sikre seg Bayern Münchens brasilianske midtstopper Dante

Inters venstreback Yuto Nagatomo blir også koblet til Leicester. Men Ranieri prøver å tone ned ryktene i Leicester Mercury. Men det er slett ikke umulig at japaneren blir å se i blått utover høsten.

Louis van Gaal kan ikke ha vært veldig imponert over det Javier Hernandez presterte i den halvtimen han fikk mot Club Brugge i Champions League-kvalifiseringen. For til tross for at Manchester United omtrent ikke har en eneste spiss i troppen sin, så skal den meksikanske erten fått beskjed om at han er overflødig, skriver Sunday Telegraph.

Ifølge Daily Mail kan Bayer Leverkusen bli klubben som redder «Chicharito» bort fra Old Trafford.

Manchester United skal ha innsett at de verken får Gareth Bale eller det de ønsker i overgangssum for David de Gea fra Real Madrid, skriver Daily Express. Nå prøver forhandlingsledelsen på Old Trafford å redde litt ansikt ved å få en fremtidig kjøpsopsjon på Bale inn i de Gea-avtalen. Da skal de være villig til å gå ned drøyt 100 millioner kroner for den spanske burvokteren. Og i den spanske hovedstaden ler de trolig så tårene triller etter å ha diktert sommerens store overgangssaga fra start til mål.

Lite tyder på at van Gaal ønsker å sitte igjen med Sergio Romero som sin eneste keeper med Premier League-nivået inne. Men The Independent hevder at den tidligere nederlandske landslagssjefen langt på vei er enig med Ajax-keeper Jasper Cillessen om en overgang. Avisen skriver også at et siste fremstøt overfor Everton for John Stones er på trappene, men klubben jobber også med Zenit St. Petersburg-stopperen Ezequiel Garay.

Og Manchester United-fansen kan kanskje få en spissen de har ventet på i hele sommer. Men det er kanskje ikke drømmespissen som er på vei til Old Trafford. For Wales Online skriver at etter dagens kamp på Liberty Stadium ønsker van Gaal å ta med seg Bafetimbi Gomis tilbake til Old Trafford. Franskmannen skal ha en utkjøpsklausul på bare 90 millioner kroner, og kan bli mannen som bærer trøye nummer 9 for de røde djevlene denne sesongen.

Etter tre kamper uten baklengsmål var feberen høy i Liverpools forsvar før lørdagens møte med West Ham. Men mot The Hammers ble forsvarsrekken friskmeldt og Dejan Lovren viste endelig sitt sanne jeg igjen. Dermed er det kanskje ikke så rart at Brendan Rodgers nå har gitt beskjed til portugiseren Tiago Ilori at han ikke vil bli leid ut for tredje sesong på rad, skriver Sunday Times. Noe som tyder på at Liverpool-manageren har planer for midtstopperen.

Men Liverpool fortsetter å leie ut spillere. Høyrebacken Ryan McLaughlin blir leid ut til Aberdeen ut sesongen, melder BBC. Og han blir fulgt ut av Anfield av Lazar Markovic, som nå er klar for et år i Istanbul med Fenerbahce, skriver de på egen hjemmeside. Også det tyske spisstalentet Samed Yesil blir sendt på dør. Han skal tilbringe den kommende sesongen i sveitsiske Lüzern for å få kamptrening på høyest mulige nivå, skriver Liverpool Echo.

Det kan se ut til å bli en skikkelig naboduell på Merseyside om Borussia Dortmunds Jakub Blaszczykowski. For mens begge klubbshoppene vrir seg i smerte over at de muligens må begynne å trykke drakter med polakkens navn på ryggen, så vil både Rodgers og Roberto Martinez ha kantspilleren før overgangsvinduet stenger, skriver The Telegraph.

Everton-manageren får noen hektiske dager. Først og fremst med å prøve å holde på spillerne sine. Chelsea og Manchester United kommer nok med nye bud på John Stones og nå melder Daily Star at Bayern München vil gi Paris Saint-Germain kamp om Seamus Coleman.

Det er mulig Tottenham-manager Mauricio Pochettino bet seg merke i TV 2-kommentator Simen Stamsø Møllers skepsis til klubbens midtbane da Son Heung-min ble signert fredag, for nå kan The Sun melde at Spurs har kastet seg inn i kampen om Alex Song. Kameruneren er avskiltet i Barcelona og har lenge vært ønsket av West Ham.

En annen defensiv midtbanespiller som har vært på ønskelisten til Tottenham er Victor Wanyama. Og noe er helt klart i gjære, for kenyaneren var ikke i troppen til Southampton til søndagens kamp mot Norwich. Det tyder på at Wanyama trolig er på vei bort fra klubben, skriver Daily Mirror.

Southampton på sin side er i ferd med å gjøre Virgil van Dijk sommerens åttende signering. Nederlenderen kan ha spilt sin siste kamp under Ronny Deila i lørdagens 3-1-seier over St. JohnstoneDaily Mirror skriver at The Saints er i ferd med å sikre seg midtstopperen for 150 millioner kroner.

Norwich har vært ute etter en ny spiss i lang tid. Charlie Austin og Benik Afobe er to av dem som er blitt linket til klubben den siste tiden. Men nå kan det se ut til at Alex Neil har fått napp i Ukraina. For TalkSPORT skriver at kanarifuglene skal være enig med Dinamo Kiev om å leie Dieumerci Mbokani ut sesongen.