Så løsnet det for Real Madrid

Etter en skuffende og målløs serieåpning løsnet det for Real Madrid lørdag. Betis ble knust 5-0 på Estádio Bernabeu.

FEIRET: Real Madrid feirer det Rodriguez andre mål. Foto: REUTERS/Andrea Comas FOTO: ANDREA COMAS /

Gareth Bale og James Rodríguez scoret to ganger hver, mens Karim Benzema sto for det siste målet. Forrige sesongs 2.-divisjonsvinner var sjanseløs.

Real Madrids nye trener Rafa Benitez fikk etter 0-0-kampen mot nyopprykkede Sporting Gijon mange kritiske spørsmål. Lørdag slo laget hans tilbake. James var tilbake fra start etter å ha vært utelatt sist, og han ble svært sentral.

Det var colombianeren som slo innlegget Bale nikket i mål allerede i kampens 2. minutt. James doblet selv ledelsen med et flott frispark noen minutter før pause.

Bale sto for innlegget da Benzema punkterte kampen for godt to minutter ut i annen omgang, og tre minutter senere scoret James igjen med et akrobatisk brassespark.

Betis fikk sjansen til å redusere da Raphaël Varane felte Jorge Molina, men Keylor Navas reddet det svake straffesparket fra Ruben Castro. (©NTB)