Åge Hareide omfavner Yoshimar Yotun etter 2-0 over Celtic på Swedbank Stadion.
Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix
Åge Hareide omfavner Yoshimar Yotun etter 2-0 over Celtic på Swedbank Stadion. Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix

Oddstips: Mer jubel for Malmö?

Sjekk Rekdals oddstips - Tippeligaen, OBOS-ligaen og Allsvenskan!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

HELSINGBORG - MALMÖ FF (ALLSVENSKAN) H: 3,80 U: 3,35 B: 1,75
Malmö FF går fra storkamp til storkamp. På tirsdag slo de Celtic 2-0 og tok seg til gruppespillet i Champions Leauge, hvor de møter PSG, Real Madrid og Shakhtar Donetsk. Ikke akkurat smågutter, men det blir gjensyn med Zlatan. Her er det skånederby. Malmö har snublet en del i serien, men hadde store utskiftninger i vinter, og laget ser ut til å ha satt seg nå. De tapte 0-1 for Häcken i helga, men Häcken er et slags spøkelag for Malmö, i tillegg til at MFF var midt mellom Celtic-kampene. Malmö ligger nå på syvende med 37 poeng, og de skal ha en veldig sterk sluttspurt for å ta et nytt seriemesterskap. Helsingborg ligger på åttende, syv poeng bak Malmö. De tapte 2-3 for topplaget Norrköping sist, og er ganske ujevne i prestasjonene. Helsingborg har signert Rade Prica i dette overgangsvinduet, men han soner karantene etter å ha blitt utvist mot Norrköping - bare to kamper inn i Helsingborg-returen. Midtbanemannen Andreas Landgren soner også karantene her, han har startet nesten alle kampene til Helsingborg i år. Dahlberg (A) og Larsson (F) er ute med skade. Malmö FF mangler Rasmus Bengtsson (F) grunnet skade.

Spill TV 2 Premier League-manager!

KRISTIANSUND - LEVANGER (OBOS-LIGAEN) H: 1,50 U: 3,60 B: 5,30
Kristiansund er inne i en meget god periode med fem seire på de siste seks kampene, fire strake. Tre av de fire strake seirene er 1-0 seire, de slipper inn svært få mål akkurat nå. Det holder til andreplass og direkte opprykk, men det er meget, meget jevnt nå. Bare to poeng skiller andre og femteplass, og i den røkla finner vi blant annet Sandnes Ulf og Brann. Levanger tapte 0-3 for Nest-Sotra sist, men resultatet lyver en del. De har store seire over Bærum og Hødd i kampene før, men resultatet liver kanskje litt der også. Det kladder litt for Levanger, som bare er ett poeng over nedrykksstreken før runden. Ørjan Hopen soner karantene for bortelaget.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

MOLDE - LILLESTRØM (TIPPELIGAEN) H: 1,32 U: 4,45 B: 7,75
Molde spilte i Belgia på tirsdag, i en tøff kamp mot Standard Liége. Molde tapte 1-3, og scoringen var av det heldige slaget. Det holdt allikevel til avansement til gruppespillet, hvor de møter storklubbene Celtic, Ajax og Fenerbache. Stort for Molde, men nå er det tilbake til hverdagen i Tippeligaen. De trenger poeng, og er på rett vei med 1-0 over Vålerenga sist. De spilte ingen god kamp da, men Vålerenga var svake. Lillestrøm vant 1-0 over Tromsø på Åråsen forrige helg, kanskje litt heldig. Det er en stund siden de hadde flyt, så det smakte sikkert godt. De har sett svake ut siden Fofana og Riise dro i sommer, og skal kanskje være glad de har såpass mange poeng som de har. Nå har de tatt seks poeng mot to dumpekandidater på de seks siste kampene. Det skal bli spennende å se Malaury Martin i LSK, han kom fra Sandnes Ulf og ble matchvinner mot Tromsø sist.