Tottenham med sjansesløseri mot Everton

Harry Kane og Tottenham maktet ikke å score mot Everton.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham – Everton 0-0

Tottenham spilte sin tredje uavgjort på rad da det endte 0-0 på White Hart Lane. 

Både Harry Kane, Nacer Chadli og Ryan Mason hadde store muligheter til å score og burde stukket av med alle tre poengene, men Tim Howard var i det umulige hjørnet.  

– Vi forsvarte oss bra og Tim Howard var eksepsjonelt god. Vi er veldig fornøyde med å komme hit og ta ett poeng. Spesielt etter at vi måtte spille ekstraomganger i ligacupen tidligere i uken, sier Everton-trener Roberto Martínez etter kampen. 

 

Howard: – Som en berg-og-dalbane
– Denne ligaen er som en berg-og-dalbane. Spesielt som keeper. Og det er aldri lett. Forrige uke fikk jeg kritikk, nå får jeg ros. Du må bare takle det. Og det gjorde jeg, sier Everton-keeper Tim Howard etter kampen.

Howard er fornøyd med å sikre seg ett poeng på en tøff bortebane.

– Vi gjorde en god kamp. Tottenham er et tøft lag og det er aldri lett for oss å komme hit. Nå tar vi landslagpause med nok en god prestasjon og enda ett poeng. Og null baklengs for min del.

Spurs står nå med tre poeng på fire kamper og ligger på en 15. plass på tabellen. Everton har fem poeng på fire kamper og ligger på en niendeplass.  

Howard stengte buret
Spurs var det beste laget og også nærmest scoring de første 45 minuttene på White Hart Lane. En god Tim Howard i Everton-målet var imidlertid med på å bidra til at det var målløst til pause.  

Harry Kane scoret 21 mål i Premier League forrige sesong. Så langt denne sesongen har han fortsatt til gode å score.  

Etter 23 minutter fikk han muligheten til å endre på dette. Ryan Mason slo en fin pasning i bakrommet til Kane, som kom alene med Tim Howard. Den rutinerte Everton-keeperen fikk imidlertid en fot på spissens avslutning.

Noen minutter senere fikk Spurs nok en mulighet til å gå opp i ledelsen. Mason ble spilt fri bak Everton-forsvaret og avsluttet på direkten. Howard var nok en gang på plass og reddet skuddet med en god beinparade. 

Sjansesløseri også etter pause
I andre omgang spilte et aggressivt hjemmelag seg til flere gode muligheter ved blant andre Nacer Chadli og Ryan Mason, men enten stod Tim Howard i veien eller så var avslutningene for dårlige. I tillegg spilte Chelsea-aktuelle John Stones og Phil Jagielka godt i Evertons midtforsvar.

Etter hvert begynte frustrasjonen å bre seg hos begge lag og kampen ble preget av mange frispark og gule kort. 

Det endte til slutt 0-0 i London. Et resultat Everton kan se seg mest fornøyd med.  

Vi gjorde en god kamp. Tottenham er et tøft lag og det er aldri lett for oss å komme hit. Nå tar vi landslagpause med nok en god prestasjon og enda ett poeng. Og null baklengs for min del.