Fotballryktene:
– Real Madrid vil hente Zlatan og slippe Benzema til Arsenal

Og Ronny Deila har vært på raid på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For en herlig dag. For en herlig lørdag.

Fotballkampene kommer på løpende bånd utover dagen. Det er rett og slett ingen grunn til å oppholde seg noe annet sted enn i sofaen.

Og når du først har funnet plassen din, så er det jo greit å varme opp med noen juicy fotballrykter.

Her har vi satt sammen dagens beste samling.

Karim Benzemas overgang til Arsenal er kanskje ikke død likevel. For nå kan Fichajes melde at Real Madrid ønsker å hente Zlatan Ibrahimovic fra Paris Saint-Germain før overgangsvinduet stenger tirsdag. Real Madrid har ikke hentet noen «galactico» i dette sommervinduet, noe som åpenbart plager president Florentino Perez. Og skulle Ibrahimovic komme til Real Madrid, kan klubben likevel komme til å la Benzema gå til Arsenal, for da har man en erstatter på plass og franskmannen vil neppe være fornøyd med en plass på benken når svensken skal spille.

Nå gir Manchester United jernet. Nå skal David de Gea-affæren avsluttes en gang for alle. Men Louis van Gaal vil ikke la keeperen gå uten å sitte igjen med noe selv. Og det han vil ha er en 26 år gammel waliser. For Daily Star skriver at Manchester United nå tilbyr de Gea pluss 830 millioner kroner for Gareth Bale. Så spørs det om Real Madrid er villig til å gi slipp på Bale, ettersom de vet veldig godt at de får de Gea uansett. Selv om de kanskje må vente et år og få ham gratis.

Celtic-manager Ronny Deila har vært på raid på Old Trafford. For ifølge Daily Record er det bare detaljer som gjenstår før Tyler Blackett er klar for en sesong på lån til Celtic. Og dersom låneoppholdet blir vellykket, så har Deila sikret seg en kjøpsopsjon på forsvarsspilleren.

Manchester United skal ha innsett at de ikke får Thomas Müller, så da går de for en annen tysker. Tutto Mercato Web skriver at van Gaal vurderer om han skal smelle til med et bud på Julian Draxler før overgangsvinduet stenger. Men Juventus er allerede kommet langt i forhandlingene med Schalke 04, så det spørs om de kommer for sent til bordet.

Chelsea har fått prisen det koster å hente Paul Pogba fra Juventus. Den gamle damen i Torino skal ha 920 millioner kroner for ham, mens franskmannen krever en lønnspakke på drøyt en milliard fordelt over fem år, skriver Daily Express. Men er det noen som kan være troendes til å bruke nærmere to milliarder kroner på en spiller, så er det Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

Men det virker som om han ikke har planer om å gjøre John Stones til verdens dyreste forsvarsspiller. For nå kan det se ut til at budet på 475 millioner kroner er det siste Everton får fra Chelsea. Daily Mail skriver at de i stedet har flyttet fokus til Monaco-forsvareren Aymen Abdennour, som de kan få for 190 millioner.

The Guardian hevder at Chelsea også følger nøye med Zenit St. Petersburgs Ezequiel Garay. Argentineren er også sett på som et fullgodt alternativ til Stones, til en langt lavere pris.

Det er tydelig at de ikke trenger penger på Goodison Park. For i tillegg til å ha sagt blankt nei til 475 millioner kroner for Stones, har klubben ifølge Daily Star gitt beskjed til Paris Saint-Germain at det ikke er noen vits i å komme med et bud på 635 millioner kroner for Seamus Coleman.

Liverpools Lazar Markovic så ut til å være på vei til tyrkiske Fenerbahce på lån. Men nå kan det hende serberen blir å se i Premier League denne sesongen likevel. For TalkSPORT skriver at Watford er kommet på banen etter at de skjønte at Markovic var tilgjengelig. Og Liverpool-manager Brendan Rodgers kan lettere følge med utviklingen hans dersom Markovic spiller i England.

Liverpool ser også ut til å ha sikret seg nok en angriper. Liverpool Echo skriver at en talsmann for det nigerianske fotballforbundet bekrefter at Taiwo Awoniyi er klar for de røde. 18-åringen kommer fra Imperial Academy og er ventet å bli leid ut så fort han er klar for klubben.

Edinson Cavani har ifølge Fichajes bestemt seg for at han vil forlate Paris Saint-Germain. Og han forventer at en klubb vil komme med et bud på ham før overgangsvinduet stenger på tirsdag. Og da er det jo naturlig at Arsenal blir nevnt. For når Arsene Wenger uttalte på torsdag at han jobber knallhardt med å signere noen før tirsdag, så er det alltid noen som legger sammen to og to og får 28. Og The Gunners blir jo satt i forbindelse med alle toppspisser som er tilgjengelig.

Det ligger an til en liten midtstopperrokkering i Premier League. For Aston Villa er i ferd med å sikre seg Joleon Lescott fra West Bromwich Albion, noe som vil føre til at WBA igjen henter Jonny Evans fra Manchester United, skriver Birmingham Mail.

Newcastle er den siste klubben som har kastet seg inn i kampen om Wolverhampton-spissen Benik Afobe. Wolves har satt en prislapp på 180 millioner kroner for den tidligere Arsenal-junioren, noe som var for mye for Norwich. Daily Mail skriver at The Magpies nå har gitt opp Charlie Austin og heller går for Afobe.

Newcastles erkerival Sunderlands manager Dick Advocaat er i ferd med å legge seg ut med klubbens supportere. For ifølge Daily Mirror gjør han nå et forsøk på å hente den tidligere Newcastle-kapteinen Kevin Nolan til klubben. Nolan er klubbløs etter at han sa opp kontrakten sin med West Ham.

Sunderland ser også ut til å gå glipp av Jonathan de Guzman. Midtbanespilleren foretrekker en overgang til Bournemouth og Sunderland Echo skriver at Advocaat nå har gitt opp å hente Napoli-spilleren til Stadium of Light.