FIKK GAVE: Kameramann Song Tao ga Usain Bolt et armbånd da de møttes igjen etter den nå svært berømte Segway-fadesen.  AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS FOTO: ADRIAN DENNIS /
FIKK GAVE: Kameramann Song Tao ga Usain Bolt et armbånd da de møttes igjen etter den nå svært berømte Segway-fadesen. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS FOTO: ADRIAN DENNIS /

Her får Bolt et plaster på såret etter Segway-fadesen

Fikk forsoningsgave fra kameramannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kameramannen som kjørte ned og sendte sprintkongen Usain Bolt rett på ryggen etter torsdagens 200 meter i VM, har gitt jamaicaneren en forsoningsgave.

Kameramannen Song Tao mistet kontrollen over Segwayen han sto på da Bolts æresrunde skulle kringkastes til TV-seerne. Bildene av den meget spesielle episoden gikk verden over, og den uheldige kameramannen ble kjendis over natten.

Selv offeret Bolt var borte hos kineseren etter påkjørselen for å forsikre seg om at han var like hel.

Fredag møttes de to igjen i regi av det kinesiske TV-selskapet CCTV, der kameramannen Song Tao til daglig jobber. Med rødmusset ansikt overleverte Tao et lykkearmbånd til Bolt.

– Det viktigste er at det gikk bra med han. Jeg har det fint og er klar for å jobbe videre, sa kameramannen til avisen Guardian via en tolk.

Den bisarre påkjørselen blir et av øyeblikkene som kommer til å huskes fra årets friidretts-VM i den kinesiske hovedstaden. (©NTB)