FORLOVET: Her er Nadya Khamitskaya (32) og Mads A. Andersen (32) fotografert på Gullruten i fjor. Nå har paret forlovet seg.  FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /STELLA PICTURES
FORLOVET: Her er Nadya Khamitskaya (32) og Mads A. Andersen (32) fotografert på Gullruten i fjor. Nå har paret forlovet seg.  FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /STELLA PICTURES

Skal vi danse-Nadya skal gifte seg

– Vi er veldig lykkelige sammen, sier Nadya Khamitskaya (32), som har forlovet seg med Mads A. Andersen (32) .

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skal vi danse-profilen Nadya Khamitskaya (32) og VG-journalist Mads A. Andersen (32) er forlovet.

Fredag delte Nadya de gledelige nyhetene på Instagram. Ved siden av bildet av en forlovelsesring, skriver hun «Gleder meg til å bli kona til verdens beste mann!». 

Ferie i Spania

Til TV 2 avslører hun at frieriet skjedde i Spania, hvor paret og deres sønn Léon (3,5) for tiden er på ferie.

– Mads fridde i Spania, under en romantisk middag. Det var utsikt mot havet og levende musikk, mens Léon sov fredelig i vognen og den lille babyen sparket i magen, forteller Nadya til TV 2.

– Det var magisk og rørende, sier danseren om frieret.

Bryllup om to år

Paret ble sammen i 2011, og året etter fikk de sønnen Léon (3,5).

Tidligere denne måneden avslørte Nadya at hun er gravid med parets andre barn. Derfor er hun ikke en av proffdanserne i denne sesongens Skal vi danse. 

Frieriet kom overraskende på Nadya, selv om de kommende tobarnsforeldrene har snakket om bryllup tidligere.

– Vi har snakket om bryllup fra tid til annen, men Mads klarte å fri når jeg virkelig ikke ante at det skulle skje. Han ga meg den kuleste, spesialdesignede forlovelsesringen jeg noen gang har sett, med en svart diamant, sier hun.

Paret planlegger å gifte seg sommeren 2017, når deres yngste barn har blitt litt større.

– Vi er veldig lykkelige sammen, sier Nadya.

Syv sesonger

Nadya har vært en del av Skal vi danse siden 2008. Hun har deltatt i syv sesonger av TV2-programmet. Siste gang var i fjor, da hun danset med tidligere fotballspiller Roar Strand. 

Hun har gått helt til topps i konkurransen to ganger. I 2013 vant hun sammen med artist Eirik Søfteland, og i 2010 tok hun førsteplassen sammen med komiker Åsleik Engmark.