Hvor er han? Se Jakten-Elses spesielle date med Arne

Jakten på kjærligheten: Se speed-datene du ikke fikk sett på TV her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en spesiell dag på Hoel Gård for bøndene som for første gang fikk møte frierne de hadde valgt ut fra brevbunken de fikk levert av programleder Katarina Flatland i forrige uke.

En spesiell date

40 friere hadde meldt sin ankomst til speed-date med sin favorittbonde – men ikke alle hadde anledning til å komme. Arne fra Luster i Sogn og fjordene kunne dessverre ikke møte personlig, men valgte å løse sin date på en litt spesiell måte – gjennom videotelefontjenesten, Skype.

Se Skype-daten øverst i saken

En tøff dame

Kjartan (36) fikk også møte Rachel (30) fra Bergen. Hun var en av favorittene hans da frierbrevene ble lest.

– Jeg tror hun er tøff og har gjennomført militærtjeneste og hun har jobbet med løver, så det må vel bety noe. Hun skriver at hun har lyst til å møte en mann som er tøffere enn hun selv, så da kan det hende at hun ikke vil ha meg fordi jeg ikke er tøff nok, forteller Kjartan spent mens Rachel er på vei for å møte ham.

Sjarmert av smilet

Ruben (28) fikk også møte Sunniva (22) fra Steinkjer. Det var smilet i bildet hun la med i brevet som sjarmerte Ruben i senk. Nå er bonden spent på om smilet er like vakkert i virkeligheten.

– Jeg lurer på om Sunniva, til tross for alderen, er klar for å flytte til Bergen og bo på bondegård, reflekterer Ruben mens Sunniva står utenfor og tenker på sitt:

– Nå rett før jeg skal på date så kjenner jeg at jeg er spent, nervøs og glad, forteller hun med noen sommerfugler i magen.

Neste uke fortsetter speed-datene på Hoel Gård i Jakten på kjærligheten på TV 2.