Auxerre var i den franske cupfinalen forrige sesong, men i Ligue 2 var de middelmådige. AFP PHOTO / FRANCK FIFE FOTO: FRANCK FIFE /
Auxerre var i den franske cupfinalen forrige sesong, men i Ligue 2 var de middelmådige. AFP PHOTO / FRANCK FIFE FOTO: FRANCK FIFE /

Overtidsseier for rekdals oddstips

Trippelen gikk inn da Legia scoret på overtid - sjekk fredagstipset nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

Det ble svært spennende for følgerne av oddstipset på torsdag. Rekdal håndplukket tre kamper fra Europa League. AZ Alkmaar innfridde forventningene med 2-0 over rumenske Astra. Standard Liége slo Molde 3-1 (men Molde gikk videre), og kvelden ble perfekt da Henning Berg og Legia Warszawa scoret på straffe langt på overtid og sørget for at kupongen gikk inn.

Sjekk fredagskupongen her:

DIJON - CRETEIL (LIGUE 2) H: 1,60 U: 3,00 B: 4,80
Dijon var med og kjempet om opprykk til siste slutt forrige sesong. Laget lå på opprykksplass store deler av sesongen, men endte til slutt tre poeng bak etter flere poengtap i de siste serierundene. De er et sterkt hjemmelag, og var 11-4-4 på Stade Gaston Gérard forrige sesong. Denne sesongen har de tatt syv poeng, og har vunnet begge hjemmekampene uten baklengs. Creteil Lusitanos kom på 14. plass forrige sesong og var 3-7-9 borte. Creteil startet bra med to strake seire, men har nå en uavgjort og ett tap på de to siste. Disse lagene møttes i Coupe de la Ligue på samme bane 11. august, da endte matchen 3-3 og Dijon vant på straffer. Allikevel skal hjemmesterke Dijon normalt være bedre, og de satser nok alt på opprykk denne sesongen.

Spill TV 2 Premier League-manager!

AUXERRE - NIMES (LIGUE 2) H: 1,60 U: 3,00 B: 4,80
Auxerre var middelmådige i ligaen forrige sesong. De endte på niendeplass med 6-7-6 hjemme. Mer middelmådig er det knapt mulig å bli, men de spilte seg faktisk helt frem til cupfinale mot PSG. Den tapte de 0-1 på Stade de France. Denne sesongen har de to poeng på de fire første, og de har tapt de to siste for Laval og Tours. Nimes Olympique har også startet med to uavgjort og to tap, men grunnet poengtrekk har de -6 poeng. Forrige sesong kom de på 13 plass med svake 5-3-11 på bortebane. De har tapt begge bortekampene denne sesongen, i tillegg til at det ble exit fra Coupe de la Ligue med 0-1 for divisjonsrival Laval - også på bortebane.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

WILLEM II - NEC (EREDIVISIE) H: 1,60 U: 3,40 B: 4,35
Nederlandsk æresdivisjon. Willem II kom på niende plass forrige sesong, var da bare fire poeng fra syvendeplass, som gir play-off for å få plass i europacupene. Denne sesongen har de startet med ett tap og to uavgjort, men tapet kom for Ajax på bortebane. De har i tillegg møtt AZ Alkmaar hjemme, som heller ikke er noe dårlig lag. Her møter de NEC fra Nijmegen. NEC rykket opp fra 2. nivå forrige sesong med hele 101 poeng og 33-2-3. De scoret 100 mål og slapp bare inn 32. De startet sesongen med 1-0 over Excelsior, men har så tapt to på rad for Ajax og Heracles. Den eneste bortekampen hittil var mot Heracles, et bunnlag forrige sesong. Da tapte NEC 0-3. Willem II bør ha greie muligheter mot nyopprykkeren.