Derfor dropper van Gaal Mesterliga-trekningen

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal bryr seg lite om hvem klubben møter i Mesterligaen.

Etter ett år på sidelinjen er Manchester United igjen tilbake i det gode selskapet i Mesterligaen.

Det er klart etter at Club Brügge ble slått 7-1 sammenlagt i playoffkampene.

Velger reservelaget
Torsdag ettermiddag trekkes gruppespillet i Europas gjeveste klubbturnering. Men manager Louis van Gaal vil ikke følge med på trekningen foran TV-skjermen eller «ringside» i Monaco.

– Jeg vil se reservelaget fordi åtte av mine spillere fra førstelaget spiller mot Ajax sine reserver. Jeg synes det er viktigere, fordi jeg vil ikke se på en trekning jeg ikke kan gjøre noe med. Men jeg vil jo høre om det etterpå, sier van Gaal, ifølge Manchester Uniteds hjemmesider.

Selv om van Gaal dropper trekningen, har Manchester United-sjefen selvsagt sett flere kamper fra Europas gjeveste klubbturnering de siste årene.

– Nivået i Mesterligaen har aldri vært bedre
Han mener nivået i turneringen aldri har vært bedre.

– Jeg har selvsagt sett flere kamper på TV de siste årene. Min mening er at nivået aldri har vært høyere. Nivået var også høyt for ti og 20 år siden. Det er det høyeste nivået en klubb kan delta. Det er fantastisk å kunne være med å konkurrere i turneringen, fastslår van Gaal.

Van Gaal vil imidlertid ikke svare på om Manchester United for øyeblikket er på nivå med klubber som Barcelona og Bayern München.

– Men jeg tror de håper på å ikke trekke oss, gliser han.

Disse klubbene er med i torsdagens trekning:

Seedingsgruppe 1: Barcelona, Chelsea, Bayern München, Juventus, Benfica, PSG, Zenit, PSV Eindhoven

Seedingsgruppe 2: Real Madrid, Atletico Madrid, Porto, Arsenal, Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen, Manchester City

Seedingsgruppe 3: Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kiev, Olympiakos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma

Seedingsgruppe 4: BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, FK Astana

TV 2 Sporten følger trekningen fra kl. 17.45