Fotballryktene:
– Everton avviste Stones' transferønske

Og spillerne avviser Arsenal på rad og rekke.

Det er allerede blitt torsdag. Det er dermed bare fem dager igjen før overgangsvinduet smeller igjen.

Klokken 18 på tirsdag må klubbene akseptere at det ikke lenger er mulig å hente inn spillere.

Da må man innse at man frem til nyttår må klare seg med de spillerne man har.

Nå renner verden over av mer eller mindre useriøse spekulasjoner om klubbytter.

I dag har vi en samling som garanterer at du sitrer av spenning.

Kampen om John Stones ser ut til å bli den som blir tøffest i løpet av helgen. Chelsea har allerede vist vilje til å gjøre den unge Everton-stopperen til tidenes dyreste forsvarsspiller. Everton-manager Roberto Martinez har ifølge The Sun sagt at 21-åringen får gå dersom noen legger 585 millioner kroner på bordet. Det er 65 millioner mer enn Paris Saint-Germain betalte for David Luiz, da han ble den dyreste forsvarsspilleren som er kjøpt så langt.

Torsdag kveld la Everton ut en melding på hjemmesidene sine der styreformann Bill Kenwright opplyste at klubben har avvist Stones' ønske om å bli solgt.

Men det er ikke bare Chelsea som vil ha midtstopperen. Manchester United har også vært på sjarmoffensiven overfor Everton i sommer. Louis van Gaal tenkte å spare Everton for jobben med å lete etter en erstatter ved å la Jonny Evans gå motsatt vei, men Martinez vil ha mer verdi dersom han skal la sin juvel gå. Og nå skriver ESPN at van Gaal vurderer å høyne innsatsen ved å legge Phil Jones inn i pakken i stedet.

Evans har likevel ikke noen fremtid på Old Trafford, men klubbene som vil ha nordiren må grave dypt i lommeboken. Til tross for at 27-åringen er inne i sitt siste år av kontrakten med Manchester United, så vil van Gaal 155 millioner kroner for ham, skriver Daily Star.

Den nederlandske avisen De Telegraaf har vært tett på Manchester United etter at van Gaal overtok managerroret. De var først ute med å melde om interessen for Memphis Depay, og de var først med å melde nederlenderen klar. Nå skriver de at van Gaal har nesten en milliard han kan bruke før overgangsvinduet stenger. Men hvem han kjøper vil ikke avisen spekulere i.

Det gikk rykter om at Manchester United prøvde å lure byrival City for Kevin De Bruyne. Men den planen gikk samme vei som den de hadde med Pedro. For nå melder The Guardian at belgieren blir City-spiller for den nette sum av 700 millioner kroner. En anseelig sum for en spiller som floppet totalt sist han var i Premier League.

Det har vært mange rykter om storspillere på vei til Arsenal denne sommeren. Og nå begynner spillerne å bli lei av å bli koblet til klubben. Først var det Karim Benzema som gikk ut på Twitter og fortalte at han ikke hadde noen planer om å forlate Real Madrid. Nå har Grzegorz Krychowiak benyttet samme kanal for å avvise at han skal til Nord-London.

Det kan se ut til at Wenger nå har gitt opp kampen om å hente en spiss i sommer. Han er tilsynelatende fornøyd med dem han har, og har lovet fansen at Arsenal kommer til å score mål snart. I stedet vil han vente til januar når prisen til Gonzalo Higuain har kommet ned på et anstendig nivå, skriver Fichajes. For dersom noen vil ha argentineren nå, så må de ut med 770 millioner kroner. Det bruker ikke Wenger frivillig.

Tottenham vurderer å backe ut av overgangen for Saido Berahino. De synes West Bromwich Albion krever for mye, skriver Sky Sports. Litt kjeldelig for 22-åringen som nå har sluttet å følge klubben sin i sosiale medier fordi han er så forbannet over ikke allerede å være klar for Spurs.

I stedet kan det se ut til at det er sørkoreaneren Son Heung-Min som er den som skal bli de liljehvites nye hurtigtog på topp. Daily Mirror skriver at 23-åringen ble utelatt fra Bayer Leverkusens tropp til gårsdagens Champions League-kvalifiseringskamp mot Lazio, noe som tyder på at han er på vei bort.

West Ham har lenge håpet å få Alex Song tilbake til Boleyn Ground, denne gangen på en permanent overgang. Men det ser ikke veldig bra ut for The Hammers nå som Juventus er kommet på banen. The Sun skriver at italienerne har lagt inn et bud på kameruneren, og håper å få ham klar før overgangvinduet stenger.

Riyad Mahrez har vært en åpenbaring på Leicesters høyreving så langt i sesongen. Og nå kan The Foxes snart være i stand til å mønstre en minst like spennende kar på motsatt kant. For Daily Mail skriver at klubben har bestemt seg for å betale de drøyt 60 millioner kronene som Birmingham vil ha for Demarai Gray

Brasilianeren Lucas Leiva har lenge vært på vei bort fra Liverpool. Men etter å ha spilt en god kamp på midtbanen da Liverpool klarte å holde Arsenal målløse på Emirates, så har Brendan Rodgers funnet ut at han kan ha behov for 28-åringen likevel. For ifølge Liverpool Echo har nå Besiktas gitt opp håpet om å lokke ham til Tyrkia, fordi Liverpool ikke vil selge.