Molde vant 2-0 over Standard Liege hjemme. Nå venter en tøff bortekamp i Belgia.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix FOTO: PEDERSEN, TERJE /
Molde vant 2-0 over Standard Liege hjemme. Nå venter en tøff bortekamp i Belgia. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix FOTO: PEDERSEN, TERJE /

Rekdal tror Molde taper i Belgia

Sjekk torsdagens oddstips - Rekdal tar for seg tre kamper i Europa League-kvalifiseringen.

Annonse:

AZ ALKMAAR - ASTRA (EUROPA LEAGUE) H: 1,67 U: 3,45 B: 4,05
Astra leder 3-2 etter første møte i Romania. AZ er nok greit fornøyd med to bortemål, men når man gir bort en 2-0 ledelse er det grunn til å være veldig skuffet. Alle målene ble scoret før pause. AZ og Markus Henriksen har innledet ligaen noe svakt, i helga ble det 0-0 mot Willem II hjemme. Astra står med seks strake seire i alle konkurranser, og har tatt 17 poeng på de første åtte seriekampene. I helga vant de greit 4-1 over CSMS Lasi. Astra slo ut West Ham United forrige runde, men engelskmennene valgte å ikke prioritere turneringen. Astra tapte alle tre bortekampene i gruppespillet i Europa League i fjor, da for Salzburg, Celtic og Dinamo Zagreb.

Husk å spill Premier League-manager!

STANDARD LIEGE - MOLDE (EUROPA LEAGUE) H: 1,55 U: 3,50 B: 4,85
Sterkt av Molde å vinne 2-0 i første kamp, selv om resultatet kanskje lyver noe. De fulgte opp med en fin 1-0 seier over Vålerenga på Ullevål Stadion i helga, men det blir et stormløp mot Molde-målet i Liege. Molde må være stramt organisert og veldig disiplinerte for å få noe ut av denne. Liege tapte 1-2 for Oostende i helga, da ga de bort en 1-0 ledelse. De roterte en del på laget til den kampen, og stiller sikkert med det absolutt sterkeste de har til denne. Dette blir en tøff bortekamp for Molde, men de kan gå videre selv med tap.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

LEGIA - ZORYA LUHANSK (EUROPA LEAGUE) H: 1,60 U: 3,45 B: 4,50
Legia Warszawa leder 1-0 etter en meget sterk borteseier i Ukraina. Henning Berg har klart kunsten å bli sittende i Legia-sjefsstolen selv om laget ikke ble seriemestere forrige sesong. Det er imponerende i en liga hvor trenere sparkes over en lav sko. Nå ligger de fem poeng bak i serien. Presset er på, men Legia har et meget godt utgangspunkt for å nå gruppespillet. Zorya spilte en enkel cupkamp mot FC Krystal fra tredje divisjon i helga, vant da 5-0. Legia tapte 1-2 for Korona Kielce. Det polske storlaget har vunnet alle kvalifiseringskampene i årets Europa League, og tok seg til 16-dels finale mot Ajax forrige sesong. God sjans til å vinne for hjemmelaget.