The 2015 ESPYS Awards - Los Angeles. Ronda Rousey attending the 2015 ESPYS Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles URN:23574546 FOTO: MELEAH LOYA /
The 2015 ESPYS Awards - Los Angeles. Ronda Rousey attending the 2015 ESPYS Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles URN:23574546 FOTO: MELEAH LOYA /

– Mayweather kan tekste meg når han lærer å lese og skrive

Ronda Rousey slår tilbake i ordkrigen med verdens best betalte idrettsutøver.

Den kvinnelige MMA-superstjernen Ronda Rousey (28) fyrer nok en gang løs mot boksestjernen Floyd Mayweather (38).

Tidligere i sommer hadde tv-kanalen ESPN sin årlige ESPY-prisutdeling, og i konkurranse med blant annet Mayweather var det Rousey som ble kåret til beste kampsportutøver.

Etter å ha mottatt prisen sin ble Rousey intervjuet av ESPN, der hun kom med et real verbalt spark til Mayweather.

– Jeg lurer på hvordan det føles for Floyd å for en gangs skyld bli slått av en kvinne. Jeg vil like å se ham late som han ikke vet hvem jeg er nå, smalt det fra MMA-stjernen.

Kontroversielle Mayweather, som er verdens best betalte idrettsutøver, har blant annet sonet tre måneder i fengsel på grunn av vold mot sin ekskone.

Bokseren, som er notorisk opptatt av penger og flittig bruker hastagen #themoneyteam i sosiale medier og har et klesmerke med samme navn, slo ikke overraskende tilbake med å snakke om hvor mye penger han tjener.

– Jeg har til gode å se en MMA-utøver eller en annen bokser tjene over 2,4 milliarder kroner på 36 minutter. Når hun gjør det kan hun ringe meg, sa Mayweather tidligere i august, ifølge Mirror.

Nå har Rousey slått tilbake i stjernekrangelen, og mener at hun tjener vel så mye som Mayweather.

– Jeg gjorde faktisk utregningen, og med tallene fra min forrige kamp så er jeg faktisk den best betalte UFC-utøveren, og jeg er en kvinne. Jeg tror jeg faktisk tjener 2-3 ganger mer enn det han gjør per sekund. Han kan tekste meg når han lærer seg å lese og skrive, sier Rousey til TMZ.

– Jeg er bare mer effektiv, erter MMA-stjernen.

Rouseys neste kamp er mot det som var Cecilia Brækhus' drømmemotstander i bokseringen. 2. januar skal hun kjempe mot Holly Holm.