Fotballryktene:
– Manchester City og Wolfsburg enige om Kevin De Bruyne-avtale

Og Manchester United kan ende opp med polakk som sommerens siste kjøp.

Seks små dager gjenstår før klubbene må konkludere med hvordan spillertroppene deres vil se ut frem til nyttår.

Noen trenger en keeper, andre en spiss. Det er vel ikke en eneste klubb som ikke leter desperat etter en forsterkning denne uken.

For der speiderne har gjort sin del av jobben, er det forhandlerne som er inne i sin mest hektiske uke i året.

Vi har satt sammen en liten samling av dagens beste overgangsrykter. Finn frem kaffe eller cola og kos deg.

Vanligvis velinformerte Bild melder onsdag kveld at Wolfsburg «i prinsippet» skal være enig med Manchester City om et salg av den offensive playmakeren Kevin De Bruyne (24). Belgieren, som forrige gang han var i Premier League spilte for Chelsea, vil koste City ca 750 millioner kroner.

Mens Manchester United-direktør reiser rundt i Europa i den villfarelsen at verdens største fotballstjerner ønsker seg til Old Trafford, så er det en spiller som faktisk vil dit. O Jogo skriver at Nicolas Gaitan har takket nei til et meget lukrativt tilbud fra Al-Ahli fordi han håper Manchester United skal komme på banen. Så spørs det om Woodward har tid til å forhandle med Benfica om argentineren. Han har jo tross alt lovet Manchester United-fansen at han skal komme opp med langt større navn enn Pedro, som glapp til Chelsea – til tross for at Manchester United aldri hadde vært interessert i ham!!!

Manchester United-manager Louis van Gaal har avskiltet den ene keeperen etter den andre i sommer. David de GeaVictor Valdes og Anders Lindegaard har sittet side om side på tribunen og sett kampene til de røde djevlene. Nå kan det se ut til at et av setene blir ledig. For ifølge Karar er Valdes nå klar for Besiktas. Den tidligere Barcelona-keeperen skal ha kommet til enighet med tyrkerne om en toårskontrakt med opsjon for ytterligere ett år.

Men hva sier Manchester United-supporterne hvis årets siste sommerkjøp heter Jakub Blaszczykowski? Den polske landslagsvingen vil i hvert fall sørge for kaos blant de ansatte i suppoertershoppen som skal trykke navnet på ryggen på draktene som blir solgt. 29-åringen virker ikke å være i Borussia Dortmund-trener Thomas Tuchels planer, og ønsker seg bort fra Signal Iduna Park. Ifølge TalkSPORT kan Louis van Gaal komme til å legge inn et bud på ham. Også Liverpool og Arsenal skal følge med utviklingen. Men skal en tro Bild så ender «Kuba» trolig opp i Sevilla. Enten i Sevilla eller Betis.

Chelsea-manager Jose Mourinho er på krigsstien. Etter en rolig sommer på overgangsmarkedet, mener nå portugiseren alvor. For skal en tro ryktene vil han bruke 1,5 milliarder kroner denne uken. Størsteparten av summen skal etter planen gå til Juventus. The Independent skriver at Mourinho har stor tro på at han kan sikre seg Paul Pogba før deadline day. Og summen kan fort komme opp i nærmere milliarden før franskmannen flytter tilbake til England.

Ettersom John Terry viser tydelige tegn på en fremskreden aldringsprosess, så er Mourinho på jakt etter en ny midtstopper. John Stones har vært førstevalget i hele sommer, og etter at Everton har takket høflig nei til Chelseas tre første bud, så skal man nå ha bestemt seg for å prøve en fjerde og siste gang. Ifølge The Guardian blir det siste budet på drøyt en halv milliard kroner, så spørs det om The Toffees kan motstå fristelsen  av en liten pengebinge med russiske oljepenger.

Og skulle Stones ende opp på Stamford Bridge, så kan det se ut til at Everton har sett seg ut en erstatter. For Daily Mail skriver at klubben står klar med et bud på 65 millioner kroner for Tottenhams Federico Fazio. Argentineren har ikke vært noen storveis suksess etter at han kom fra Sevilla for 100 millioner kroner i fjor sommer. Han var på vei til West Bromwich Albion, men de samtalene brøt sammen tidligere i uken.

Tottenham har bestemt seg for at de skal ha Saido Berahino, men de vil ikke betale de 320 millioner kronene som WBA vil ha for spissen. Tirsdag fikk de nei til et bud på 270 millioner kroner, noe som ifølge Daily Mail har gjort Berahino rasende. Nå venter alle parter på hva neste utspill fra Spurs blir. WBAs styreformann Jeremy Peace er klokkeklar på at de ikke vil la seg presse en penny ned fra kravet sitt. 

Det kan virke som om Aston Villa-manager Tim Sherwood har funnet seg et marked som ikke så veldig mange andre har utnyttet. Han går for spillere som har vist gode takter tidligere, men er helt uten tillit der de er nå. Micah RichardsScott Sinclair og Adama Traoré er alle eksempler på dette, og nå vil han ha flere. Villa skal nå være i samtaler med Roma om en overgang for Adem Ljajic. Serberen tok Serie A med storm i Fiorentina, men i den evige stad har det blitt mindre magi. Men det er ikke den eneste Sherwood har planer om å revitalisere. Daily Mail skriver at han også vil hente Joleon Lescott fra West Bromwich Albion og Michu fra Swansea.

Lewis Grabban var god da Norwich sikret opprykk til Premier League, men etter at han fikk starte åpningskampen mot Crystal Palace, er det bare blitt benken på angriperen. Da gamleklubben Bournemouth begynte å vise interesse, var han slett ikke uinteressert. Og da manager Alex Neil plasserte ham på benken i ligacupkampen mot Rotherham, fikk Grabban nok. I stedet for å skifte til drakt, dro han til togstasjonen (Grabban har en fortid i Rotherham, så han visste nok veien) og reiste hjem til Norwich, skriver Daily Mirror. Mye tyder derfor på at Grabban trolig ikke spiller helgens kamp mot Southampton. Og Neil er helt klar på at han ikke vil selge ham til en annen Premier League-klubb.

Norwich ønsker seg Wolverhampton Wanderers-spissen Benik Afobe som sin nye målgarantist. 22-åringen har vært brennhet for Wolves etter overgangen fra Arsenal i januar. Norwich har bydd 100 millioner kroner for ham, men fikk blankt avslag fra Championship-klubben. Nå har Wolves satt en prislapp på 180 millioner på spissen de fikk for 25 millioner kroner tidligere i år, melder Daily Mirror. Men trolig har Arsenal fått inn en heftig videresalgsklausul i kontrakten da de solgte ham, noe de stort sett alltid har når de selger spillere med potensial til å gå opp i verdi.

Arsenal-fansen har hatt våte drømmer om en spiss i verdensklasse i hele sommer. Media har spekulert i Karim BenzemaEdinson Cavani og Robert Lewandowski. Og i flere tilfeller er det blitt lagt frem som om overgangene er rett rundt hjørnet. Men fortsatt er Olivier Giroud klubbens eneste rendyrkede spiss. Når så overgangsvinduet sakte, men sikkert er begynt å sige igjen, så begynner andre spisser å bli koblet til klubben. Nå hevder den russiske avisen Gazeta at Arsenal er i ferd med å sikre seg Dinamo Moskva-spissen Aleksander Kokorin. Håpet er at 24-åringen skal bruke litt mer tid på treningsfeltet og litt mindre hos frisøren enn det hans landsmann Andrej Arsjavin gjorde da han var i klubben.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal personlig ha ringt til Dinamo Kiev-vingen Andriy Yarmolenko og spurt om han kan tenke seg å spille for Arsenal. Svaret han fikk var at ukraineren helst vil til Barcelona, som skal være interessert, skriver Diario Sport. Everton har allerede fått et bud akseptert av Dinamo Kiev, men selv ønsker altså Yarmolenko seg til en større klubb.

Liverpool har takket nei til alle forespørsler på Mamadou Sakho i sommer, men manager Brendan Rodgers har ikke vist noen vilje til å bruke den franske midtstopperen. Derfor overrasker det mange at Liverpool har desperat forsøkt å forlenge kontrakten hans. Men nå hevder Le Parisien at planen til Liverpool er å få signaturen hans på en langtidskontrakt for å få opp prisen de kan kreve for ham. Liverpool betalte 220 millioner kroner for franskmannen, men budene fra Roma og Bayer Leverkusen i sommer har ikke kommet over 115 millioner.

Med fire spisser ute med skade, så er gode råd dyre for West Ham. De håper de kan få Emmanuel Adebayor på lån fra Tottenham, der Spurs fortsatt betaler lønnen hans. I tillegg så jobber Slaven Bilic med å få den italienske landslagsspissen Simone Zaza på lån fra Juventus, skriver Daily Mirror. 24-åringen spilte seg inn i landslagsdiskusjonen på lån til Sassuolo forrige sesong, men er likevel langt unna å få spilletid for Juve.