Wayne Rooney i nærkamp med Dion Cools på Old Trafford. United vant 3-1. AFP PHOTO / OLI SCARFF
Wayne Rooney i nærkamp med Dion Cools på Old Trafford. United vant 3-1. AFP PHOTO / OLI SCARFF

Rekdals oddstips: United vinner i Brugge

Kjetil Rekdal har dansk, finsk og Champions League-fotball på onsdagskupongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

SILKEBORG - HB KØGE (DAN 1. DIV) H: 1,63 U: 3,25 B: 4,15
Heislaget Silkeborg var i Superligaen forrige sesong, rykket da ned med svært liten poengfangst. Nå er de tilbake i 1. divisjon, og laget står med syv poeng etter fem kamper. Sist tapte de 0-2 for Horsens på bortebane, men før det hadde de to strake seire over Skive i serien og Holstebro i cupen. HB Køge har også syv poeng, og står i øyeblikket med to strake hjemmeseire over Næstved og Vendssyssel. Nøkkelen her er hjemme og borteform. Silkeborg har vunnet begge hjemmekampene, og var også sterke hjemme sist de var i denne divisjonen. Køge har tapt begge bortekampene uten å score mål. Rekdal tror Silkeborg tar en ny hjemmeseier.

SEINAJOEN - KUOPIO (VEIKKAUSLIIGA) H: 1,50 U: 3,35 B: 5,10
Seinajoen har falt av gullkampen etter en periode på tre strake tap og en uavgjort nylig. Sist kom de dog tilbake på vinnersporet med 3-1 over VPS på bortebane. De er på tredjeplass med 37 poeng. Seinajoen er 8-0-3 på hjemmebane i årets Veikkausliiga. Kuopio ligger nede på syvende plass med 30 poeng, det er jevnt rundt midten av tabellen. De har spilt tre strake uavgjort, to av de mot bunnlagene. Kuopio er 2-4-4 på bortebane, og Rekdal tipper de går på nok et tap.

BRUGGE - MAN UTD (CHAMPIONS LEAGUE) H: 3,90 U: 3,40 B: 1,77
Champions League-playoff. Manchester United leder 3-1 etter første kamp. Meget viktig overtidsscoring fra Fellaini sørger for at United kan reise til Brugge med litt lavere skuldre. Club Brugge er svært sterke hjemme på Jan Breydelstadion. Brandon Mechele fikk rødt kort på Old Trafford og må stå over. Det kan gjøre jobben litt vanskeligere for Brugge, som ikke har råd til å ligge bakpå. United stiller antagelig et sterkt lag til denne, Louis van Gaal har ingen planer om å misse gruppespillet.