– Går Stones til Chelsea, vil han få en mer fiendtlig mottakelse enn Rooney

Evertons stoppertalent vil vekk og har levert inn en overgangssøknad.

John Stones (21) ønsker seg til Chelsea. Everton-stopperen har levert inn overgangssøknad.

Everton har allerede avslått tre bud fra Chelsea i sommer. Det siste budet var på 30 millioner pund, men Goodison Park-laget nekter å selge den viktige forsvarsspilleren.

Ifølge flere britiske medier krever den engelske landslagsspilleren nå en overgang vekk fra Everton. Merseyside-laget har flere ganger påpekt at spilleren ikke er til salgs. Stones skal ha kommet med overgangssøknaden før tirsdagens trening.

– Det er ingenting å kommentere, svarte manager Roberto Martínez på en pressekonferanse tirsdag da han ble spurt om hva som skjer dersom Stones går til skrittet å kreve en overgang.

Everton hentet Stones fra Barnsley for 3 millioner pund i januar 2013, men fansen frykter nå at forlater klubben før overgangsvinduet stenger i starten av september.

– Jeg tror det ender med at John Stones spiller for Chelsea ved månedsskiftet. Det blir fryktelig å se, sier Everton-blogger Simon Paul.

Se reportasje over!

FIENDTLIG MOTTAKELSE I VENTE: Everton-fansen kommer neppe til å være nådig med John Stones når Chelsea gjester Goodison Park etter landslagspausen. FOTO: NIGEL FRENCH /
FIENDTLIG MOTTAKELSE I VENTE: Everton-fansen kommer neppe til å være nådig med John Stones når Chelsea gjester Goodison Park etter landslagspausen. FOTO: NIGEL FRENCH /

Dersom Stones går til Chelsea vil han kunne få debuten sin mot nettopp Everton på Goodison Park. Det er den første Premier League-kampen som spilles etter at overgangsvinduet har stengt. 

– Han kommer ikke til å få en god mottakelse uansett hvem han spiller for. Leverer han en overgangssøknad og ender opp med å bli hos oss, så har han mistet minst halvpart av publikummerne. Og hvis han går til Chelsea kommer han til å få en veldig, veldig fiendtlig mottakelse. Vi så mottakelsene Wayne Rooney og Joleon Lescott fikk da de kom tilbake, men det vil ikke være noe mot det John Stones vil få, sier Paul.

(©NTB/TV 2 Sporten)