VENDER TILBAKE: Mario Balotelli vender tilbake til AC Milan på lån ut sesongen. FOTO: LUCA BRUNO /
VENDER TILBAKE: Mario Balotelli vender tilbake til AC Milan på lån ut sesongen. FOTO: LUCA BRUNO /

Liverpool har kvittet seg med Balotelli

Mario Balotelli vender tilbake til gamleklubben AC Milan.

Liverpool-floppen Mario Balotelli skal spille for AC Milan den kommende sesongen.

Den omstridte italienske angriperen bestod tirsdag den medisinske sjekken på San Siro, og AC Milan er enige med Liverpool om en låneavtale som strekker ut sesongen.

– Glad for å vende tilbake
AC Milan slipper å betale Liverpool en sum for å leie Balotelli, og Anfield-klubben skal også betale halve lønnen til 25-åringen i Serie A, melder The Daily Mail.

– Jeg er glad for å vende tilbake. Jeg har ikke mer å si enn at jeg ser frem til å trene og bevise min verdi, sier Balotelli til AC Milans offisielle nettsider.

– Fysisk er jeg i god form, nå må jeg bare komme i gang med å trene med troppen. Trodde jeg at jeg en gang ville vende tilbake til AC Milan? Ja. AC Milan har alltid vært i mitt hjerte og jeg har alltid drømt om å vende tilbake hit en dag, fortsetter angriperen.

– Må gjennomføre en god sesong
Den italienske landslagsspissen utelukker ikke å avslutte karrieren i AC Milan.

– Om jeg kommer til å avslutte min karriere her? Nå må jeg bare sørge for å jobbe hardt for klubben og gjennomføre en god sesong, så får vi ta det etter det, sier han.

AC Milan solgte Balotelli til Liverpool for om lag 160 millioner kroner forrige sommer, men får nå altså angriperen tilbake for en svært billig penge.

Foreløpig er det ikke kjent om AC Milan har sikret seg opsjon på å kjøpe Balotelli etter låneoppholdet. Sky Sports News melder imidlertid at den italienske klubben har inngått en avtale om å hente den kontroversielle angriperen permanent neste sommer.

Balotelli scoret kun ett mål for Liverpool i Premier League forrige sesong.