Uniteds utskjelte direktør: – Slapp av, vi har større navn på blokken

Ed Woodward avdramatiserer at Barcelona-stjernen Pedro glapp for Manchester United.

Gjennom hele sommeren har Manchester Uniteds jakt på Barcelonas vingstjerne Pedro skapt overskrifter i tabloidene.

Forrige uke tirsdag reiste Manchester United-direktør Ed Woodward til Barcelona for å spikre avtalen, men to dager senere signerte Pedro en fireårskontrakt med Chelsea.

Det førte til massiv kritikk mot Manchester Uniteds direktør, både i media og ikke minst i sosiale medier.

– Slapp av, vi har større navn på blokken
Kritikken ble ikke akkurat noe mindre etter at Pedro leverte en strålende debut med scoring og én målgivende pasning i sin Chelsea-debut mot WBA søndag.

Nå har Woodward for første gang uttalt seg om Pedro-glippen, rapporterer den kjente journalisten Ian Ladyman i The Daily Mail.

I en uttalelse til Manchester Uniteds styre, samarbeidspartnere og investorer, oppfordrer Woodward fansen om å forholde seg rolige og varsler at rødtrøyene fra Old Trafford jakter på større navn enn Pedro.

– Slapp av, vi har større navn på blokken, uttalte Woodward i en beskjed til Manchester Uniteds samarbeidspartnere.

– Pedro-saken vil snart bli glemt, forsikret han.

Pedro bekreftet United-interessen
Etter at Pedro signerte for Chelsea, benektet plutselig Manchester Uniteds manager Louis van Gaal at klubben ville kjøpe 28-åringen.

Det stemmer imidlertid ikke, skal en tro Pedro selv.

– Jeg ble smigret av interessen fra de største klubbene i England, og hadde tilbud både fra Manchester United, Manchester City og Chelsea. Men Chelsea var den klubben som løste situasjonen raskest, og som viste den største interessen for meg, sa Pedro på en pressekonferanse i Barcelona mandag kveld.

– Jeg diskuterte det med mange, men tilbudet fra Chelsea fristet meg. Men det var imidlertid merkelig å spille i Chelsea-drakten for første gang, innrømmet Pedro, som debuterte med scoring og målgivende pasning i Chelseas 3-2-seier mot WBA søndag.